Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie de joc pe bani publici. Cum arată un drum asfaltat acum două săptămâni
Bătaie de joc pe bani publici. Cum arată un drum asfaltat acum două săptămâni

Bătaie de joc pe bani publici. Cum arată un drum asfaltat acum două săptămâni

La numai două săptămâni după ce a fost asfaltat, un drum județean este praf și pulbere. Pur și simplu asfaltul a luat-o la goană. Aproximativ 1,2 milioane de lei au fost plătiți, practic, degeaba, de către autorități.

Șoferii care folosesc ruta Utvin – Sânmihaiu Român din Timiș, au constatat că șoseaua care leagă cele două localități s-a dezintegrat. Lucrarea a fost efectuată în bătaie de joc, reclampă oamenii, pe rețelele sociale, unde au fost postate o serie de imagini care vorbesc de la sine. După cum se vede, a fost aplicat un strat nou de asfalt direct peste cel vechi.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a declarat pentru Evz.ro, că lucrarea de reparații a drumului a costat cu aproximație 1,2 milioane de lei, fiind vorba de repararea unui tronson de 4,5 kilometri.

”Problema apărută pe ruta Utvin – Sânmihaiu Român, de pe DJ 591, va fi astăzi remediată! Am notificat constructorul să intervină urgent. Vă reamintesc faptul că lucrarea este una de întreținere și reparații, NU de investiții, astfel că permite rezolvarea rapidă a unor defecțiuni.

În plus, tronsonul este în garanție până în 2023. Orice problemă apărută în acest interval este suportată din bugetul executantului, nu de Consiliul Județean Timiș.

Cât de profitabilă este lucrarea pentru firmă constructoare, rămâne de văzut… Oricum, orice problemă mai apare acolo, o suportă din propriul buzunar. Lucru valabil nu doar în acest caz, ci pentru toate contractele pe care le avem.

Vă mulțumesc pentru implicare tuturor celor care mi-ați sesizat problema de pe DJ591, Utvin – Sânmihaiu Român”, a notat șeful CJ Timiș pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: