Prezentatoarea Andreea Mantea a dat un cartonaş galben şi le-a dat afară pe cele două concurente.

Andreea Mantea: Lipsesc foarte multe persoane astăzi: Jador, Bogdan Mocanu și Andra! De ce? Oare din gelozie?

Andreea Pirui: Dedicații Roxana și Simina pe scenă!
Ella: A zis că Bogdan a zis Simina, iar Jador a zis Roxana. De aici a pornit totul! Și au apărut, cică, ceva poze cu pupături, sărutări, nu știu ce…
Andreea Mantea: Dragi telespectatori, chiar dacă suntem puțini, să știți că o să iasă o gală incendiară pentru că multe secrete vor ieși la iveală astăzi!

Deea și Mariana s-au luat la ceartă în timpul filmărilor, iar frumoasa brunetă nu a mai ținut cont de camerele de filmat și a luat-o la bătaie pe colega sa, Mariana.

În timpul filmărilor la emisiunea Puterea Dragostei starea de tensiune a crescut foarte mult. Deea și Mariana s-au luat la ceartă în timpul filmărilor, iar frumoasa brunetă nu a mai ținut cont de camerele de filmat și a luat-o la bătaie pe colega sa, Mariana.

Mariana: Terminați cu răutatea asta! A întrebat-o pe ea! Termină! Ce ai cu mine, ca tu s-o îmbârligi?! Fata a zis că nu i-a făcut nimic!
Deea: Dacă mai urli o dată… te iau și te pun acolo, pe bec!
Mariana: Nu cred! Ți-am zis la urechi! Data viitoare știi ce o să fac?!
Deea: Tu!
Mariana: O să iau lama și o să zic: dă să te ajut!
Andreea Mantea: Deea! Afară! ACUM! Mariana, ești chemată afară!

Artistul Culiță Sterp a încercat să lămurească lucrurile şi a intervenit între cele două concurente.

 

Andreea Mantea: Noaptea petrecută la Larisa acasă, împreună și cu Ella.
Culiță Sterp: Ca să înțelegeți: nicio relație intimă nu s-a consumat între mine și Larisa sau între mine și Ella.
Bianca: Eu cred că a testat-o, Andreea!

Andreea Mantea: Am încercat să vă explic de foarte multe ori că vă înțeleg atunci când vine vorba de iubire, când vine vorba de gelozie, când vine vorba de…nu știu! Dar nu acceptăm violența sub nicio formă! Va trebui să ne luăm la revedere de la cineva în această seară. De la cine? Voi decideți! Băieții vor vota o fată pe care nu și-o mai doresc aici, în această casă, iar fetele, un băiat pe care nu și-l mai doresc în această cas,  potrivit cancan.ro