Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie cu sticle şi scaune la Timişoara, chiar în centrul oraşului. Video
Bătaie cu sticle şi scaune la Timişoara, chiar în centrul oraşului. Video

Bătaie cu sticle şi scaune la Timişoara, chiar în centrul oraşului. Video

Un scandal în care au fost implicate zeci de persoane a izbucnit marţi seara la Timişoara, în centrul oraşului, iar imaginile arată cât de violenţi au fost combatanţii celor două grupuri rivale.

În violenţe au fost implicaţi mai mulţi romi care au revenit recent în ţară. Se pare că între cele două grupuri existau tensiuni mai vechi. Astfel s-a ajuns rapid de la câteva remarci la pumni, sticle, pahare şi scaune aruncate în zona teraselor de pe Surogat. Bătaia din Piaţa Victoriei a început în jurul orei 22:30.

Inclusiv femeile s-au implicat în răfuiala stradală. Timişorenii care erau prezenţi în zonă s-au retras rapid din calea scandalagiilor şi au sunat la 112. În scurt timp, la faţa locului au apărut mai multe echipaje şi jandarmi care au calmat spiritele.

„Scaune care zboară prin aer, sticle şi pahare sparte, urlete şi bătăi între două familii de vreo 60 de ţigani… Am avut cea mai de cacao seară în Piaţa Victoriei… Să fiu nevoită să FUG de la terasa cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun…. Asta-i capitală culturală europeană?!?! Poliţia se uita la meci probabil…

Poliţia a venit la finalul încăierării?

A venit EXACT la momentul potrivit… când piaţa era deja pustie! NICIODATA n-am făcut asta, nu l-am distribuit nici pe Funeriu, nu am citat niciun hater care scria de rîu de Timisoara, DAR… voi acolo, marile speranţe de la primărie, sunteţi toţi bine???? E fain Spania-Italia???”, a scris o timişoreancă pe Facebook.

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Au fost identificate 3 persoane implicate, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani şi se fac cercetări în continuare pentru identificarea celorlalţi”, au transmis reprezentanţii IPJ Timis. pentru opiniatimisoarei.ro.

Altfel, amintim că la jumătatea lunii iunie a fost scandal ca-n Vestul Sălbatic la Târgu Ocna, unde mai mulți viitori agenți de penitenciare s-au bătut cu bâte și scaune. O bătaie cu săbii şi cuţite a fost şi pe o stradă din Vaslui între clanuri interlope rivale, iar trei oameni au fost răniți.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: