Evenimentul Zilei > Actualitate > BĂTAIE CA ÎN FILME ÎNTRE STARURI. Un actor cunoscut i-a tras pumni în faţă unui cântăreţ în club. VIDEO INCENDIAR
BĂTAIE CA ÎN FILME ÎNTRE STARURI. Un actor cunoscut i-a tras pumni în faţă unui cântăreţ în club. VIDEO INCENDIAR

BĂTAIE CA ÎN FILME ÎNTRE STARURI. Un actor cunoscut i-a tras pumni în faţă unui cântăreţ în club. VIDEO INCENDIAR

Cearta dintre cele două staruri s-a consumat din cauza unei femei. Actorul l-a lovit cu pumnii în faţă pe artist, care s-a îndddepărtat de masa la care se afla acesta.

Orlando Bloom l-a pocnit pe Justin Bieber, anunţă tabloidul britanic Dailymail.co.uk. Motivul pentru care a avut loc răfuiala dintre cei doi este nimeni alta decât Miranda Kerr, care s-ar fi întâlnit cu artistul în 2012, când încă mai forma un cuplu cu Orlandă.

Discuţiile aprinse dintre cei doi au avut loc în incinta restaurantului Cipriani, în Ibiza, unde cei doi se aflau cu mai mulţi prieteni. La scurt timp după incindent, Justin a postat o poză cu Miranda, iar apoi a şters-o. "Justin a fost cordial si totul era bine. Dar apoi Orlando a fost deranjat cand l-a vazut pe Justin".

"Oamenii au intervenit, au fost cateva impingeri minore si apoi au fost despartiti. Justin a mai ramas pentru o perioada", a mai spus sursa.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News