Decizia procurorilor în ceea ce-i privește pe cei doi indivizi care au rupt în bătaie un tânăr, angajat al unui bar din stațiunea românească Costinești, a șocat întreaga Românie.

Deși unul dintre cei doi agresori avea 32 de ani și era campion național la arte marțiale, fiind cunoscut de Poliția din Constanța și pentru alte antecedente de aceeași natură, procurorii au decis să îi cerceteze în libertate.


În imaginile surprinse de camera de supraveghere, din barul din Costinești, se vede cum cei doi atacatori lovesc cu pumnii și cu picioarele un bărbat, după un schimb de replici, iar acesta cade lat la pământ.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că cel agresat era un angajat al barului, în vârstă de 21 de ani.

Suspectul a răbufnit, deranjat că tânărul vrea să ia șervețele de pe tejgheaua barului. L-a lovit cu picioarele și pumnii și aproape că l-a lăsat fără suflare.

Șocant este că individul și un prieten care îl însoțea au petrecut până la sosirea Poliției ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. El a fost ulterior reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, scrie RomaniaTV.