Evenimentul Zilei > Monden > Bat clopote de nuntă în showbiz! Este știrea momentului în lumea mondenă. FOTO
Bat clopote de nuntă în showbiz! Este știrea momentului în lumea mondenă. FOTO

Bat clopote de nuntă în showbiz! Este știrea momentului în lumea mondenă. FOTO

Cei doi artişti s-au cunoscut pe platourile unui show celebru, de atunci au rămas împreună. Şi cum era firesc, inelul cu diamante a  fost oferit frumoasei blonde.
O sursă a declarat că cei doi s-au logodit în weekend în timp ce se aflau în Oklahoma. Gwen avea o cămașă cu imprimeu roșu-alb, cu blugi și o șapcă, iar Blake era la fel de banal într-o cămașă cu nasturi maro, blugi și o șapcă. Păreau a fi într-un castel de piatră cu vitraliu.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit după cinci ani de relaţie

Starul pop, în vârstă de 51 de ani, a distribuit marți dimineață o fotografie pe rețelele de socializare, în care o săruta pe frumoasa  cântăreaţă blondă în vârstă de 44 de ani, în timp ce ridica mâna stângă pentru a-și arăta inelul de logodnă cu diamante.

@blakeshelton Da, te rog!,  a spus blonda pe care a cunoscut-o pe în 2015 când cei doi au participat la emisiunea TV The Voice .Shelton a împărtășit aceeași fotografie cu mesajul: „Hei @gwenstefani, mulțumesc  pentru tot restul vieții. Te iubesc. Am auzit un DA?

Acest lucru vine după ce cei doi au dezvăluit că au petrecut tot timpul împreună în blocaj. Locuiseră cu cei trei copii ai ei la ferma sa din Oklahoma și luna aceasta s-au stabilit în sfârșit în noua lor casă de 13 milioane de dolari din Los Angeles.

O privire mai atentă: inelul părea a fi un diamant rotund mare, care avea peste șapte carate. Shelton a împărtășit aceeași fotografie cu legenda: „Hei @gwenstefani, mulțumesc că mi-ai salvat 2020 ... Și restul vieții. Te iubesc. Am auzit un DA! '

Tocmai ne-am mutat împreună. Este palpitant, a spus Stefani în timp ce făcea un apel Zoom la începutul acestei luni. „Ieri am făcut decorațiuni de Halloween și prăjituri. Este creativitate non-stop aici.

Are Kingston, 14 ani, Zuma, 12 ani și Apollo, șase, de la căsătoria ei cu Bush, care s-a încheiat în 2016 după 14 ani.

La rândul său Shelton a fost căsătorit cu Miranda Lambert din 2011 până în 2015 și cu Kaynette Williams din 2003 până în 2006.

Cântăreața fără îndoială ar fi vrut să se mute cu toții în LA înainte de începerea anului școlar, în timp ce copiii ei se adaptează la noile reguli cu privire la învățământul de la distanță din cauza COVID-19, potrivit US Weekly.

Familia: Are Kingston, 14 ani, Zuma, 12 ani și Apollo, șase ani, din căsătoria ei cu frontmanul Bush, Gavin, care sa încheiat în 2016 după 14 ani; văzut în septembrie

Cuplul lucrează la sezonul 19 din The Voice, care va include noi măsuri de siguranță și va rămâne fără un public de studio.

Gwen a menționat „E cumva mai intim. Simt că suntem și mai relaxați. Există atât de mult talent în acest sezon, este o nebunie ”, a adăugat ea. „Suntem atât de norocoși să fim aici și să urmărim muzică live în fața noastră. Mă simt atât de inspirat.