Evenimentul Zilei > Politica > BĂSESCU, pozat alături de un MILIONAR din România. Cu ce ocazie a fost surprins FOSTUL PREȘEDINTE lângă CONTROVERSATUL personaj – FOTO VIRALĂ
BĂSESCU, pozat alături de un MILIONAR din România. Cu ce ocazie a fost surprins FOSTUL PREȘEDINTE lângă CONTROVERSATUL personaj – FOTO VIRALĂ

BĂSESCU, pozat alături de un MILIONAR din România. Cu ce ocazie a fost surprins FOSTUL PREȘEDINTE lângă CONTROVERSATUL personaj – FOTO VIRALĂ

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a fost fotografiat alături de un milionar controversat. Cu ce ocazie s-au întâlnit cele două nume grele?

Codin Maticiun, un celebru milionar din România, a povesti pe contul său de Facebook o întâmplare în care apare și Traian Băsescu, fostul președinte al României. Acesta a atașat postării și o fotografie cu ei doi, de la botezul fetiței Elenei Băsescu.

„O poveste cu Traian Basescu

Aseară am fost la petrecerea de botez a fetiței Elenei Basescu. L-am întâlnit acolo pe Traian Basescu și mi-am amintit de o întâmplare amuzanta.
Acum câțiva ani am fost cavaler de onoare la nunta ei. Suntem prieteni de foarte mult timp, am fost colegi de banca in liceu la un moment dat. Prin urmare am fost prezent și la cununia civilă organizata la primăria sectorului 2 și oficiată de Ontanu, trecut deja la PSD.

In fața primăriei erau ceva protestatari nervoși cu pancarte, injurii și multă agitație. Erau într-adevăr in spatele unui gard montat de Jandarmerie dar destul de aproape de intrarea principala. Când ceremonia s-a încheiat SPP-ul ne-a rugat sa rămânem pe loc sa-l poată evacua pe președinte. Zis și făcut, președintele a ieșit primul împreuna cu doamna Maria. Protestatarii au reacționat imediat: “demisia! demisia!”.

La doua minute după, au putut pleca mireasa, mirele și familia acestuia. Protestarii erau pregătiți: “Hoții!! Hoții!”. Se vedea ca erau extrem de bine pregătiți și organizați. La încă doua minute am ieșit eu împreuna cu un prieten și am făcut stânga spre mașina. Demonstranții nu erau pregătiți și pentru mine. “Demisia”? De unde? N-am muncit niciodată. “Hoț”? Nici asta nu mergea căci eu ma trezesc când instituțiile statutului închid deci n-as avea cum sa fur nici de as vrea. Un protestatar mai zelos a improvizat și mi-a strigat tare din mulțime: “Mafiotule!”.

Prietenul meu l-a auzit și mi-a spus “Cred ca ți-ai luat un “mafiotule” mic!

L-am apostrofat: “taci și mergi, boule! Taci și mergi!!””, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.