Editura Evenimentul si Capital

Replica lui Traian Băsescu: Eu și familia mea stăm oricând la dispoziția organelor de anchetă. Afirmațiile de astăzi ale domnului prim-ministru sunt în tonul acțiunilor și al declarațiilor mincinoase cu care ne-a obișnuit deja

14-04/basescu-ghimpele2dsfds-465x390
Autor: | | 142 Comentarii | 4056 Vizualizari

Într-o precizare difuzată de Departamentul de Comunicare Publică a Administrației Prezidențiale, președintele Traian Băsescu, afirmă că vrea să clarifice tranzacția cu terenuri de la Nana.

„Vă asigur că și eu și familia mea stăm oricând la dispoziția organelor de anchetă pentru a dovedi legalitatea acestei tranzacții și pentru a demonta minciuna domnului prim-ministru Victor-Viorel Ponta. Fac precizarea că tranzacția de la Nana este încheiată între doi subiecți de drept privat, iar plățile s-au făcut transparent, numai prin bănci, putând fi, cu ușurință, controlate de instituțiile statului care sunt interesate să dovedească adevărul în acest caz”, susține șeful statului.

Traian Băsescu mai susține că premierul Victor Ponta minte, alimentând afirmația că terenurile de la Nana au fost achiziționate înainte de 9 septembrie 2013.

„Afirmațiile de astăzi ale domnului prim-ministru sunt în tonul acțiunilor și al declarațiilor mincinoase cu care ne-a obișnuit deja și care i-au adus un umilitor renume de mincinos.

Pentru simpatia și voturile baronilor locali ai PSD, domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta calcă din nou în picioare interesul și nevoile reale ale românilor, alimentându-i, însă, și cu minciuna că terenurile de la Nana ar fi fost achiziționate de familia mea înainte de semnarea contractului de vânzare-cumpărare din data de 9 septembrie 2013.

Constat furia pe care a stârnit-o achiziționarea cinstită a unui teren, printr-un credit bancar, și uimirea liderilor PSD în fața unei tranzacții corecte și legale a cărei investigare cu cât avansează mai mult, cu atât confirmă că s-a făcut cu respectarea deplină a legii. Este greu pentru domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta și pentru baronii care și-au dobândit terenuri în mod ilegal să înțeleagă că acestea pot fi cumpărate cinstit, în schimbul unui credit bancar. Obiceiul domniilor lor este să jefuiască terenuri de la Academia de Științe Agricole și Silvice «Gheorghe Ionescu-Șișești» sau de la Agenția Domeniilor Statului (ADS)”, declară Traian Băsescu.

Zvonurile au fost confirmate! Kovesi a dat lovitura! Ce functie va ocupa

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria:

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI