Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, ACUZAŢII INCENDIARE: „Pentru a-şi ASCUNDE PLAGIATUL, Codruţa Kovesi ar putea ARESTA pe ORICINE! E în stare de ORICE! NU MĂ TEM că aş ajunge în faţa procurorilor!”
Traian Băsescu, ACUZAŢII INCENDIARE: „Pentru a-şi ASCUNDE PLAGIATUL, Codruţa Kovesi ar putea ARESTA pe ORICINE! E în stare de ORICE! NU MĂ TEM că aş ajunge în faţa procurorilor!”

Traian Băsescu, ACUZAŢII INCENDIARE: „Pentru a-şi ASCUNDE PLAGIATUL, Codruţa Kovesi ar putea ARESTA pe ORICINE! E în stare de ORICE! NU MĂ TEM că aş ajunge în faţa procurorilor!”

Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi este în stare de absolut orice pentru a-şi menţine funcţia şi pentru a-şi ascunde plagiatul, a susţinut fostul preşedinte Traian Băsescu, duminica seara, la Romania TV.

„Denunţurile mincinoase au făcut ca mulţi oameni să fie purtaţi cu cătuşe (…) Mi-ar fi foarte greu să cred că s-ar putea face o legătură între mine şi domnul Ştefan (…) Nu mă tem că aş ajunge în faţa procurorilor în timpul campaniei electorale! (…) Kovesi mi-a produs atâtea surprize din perspectiva moralităţii, încât o cred în stare de orice (..) Să îşi acopere plagiatul prin arestări (…) O cred în stare de orice pentru a-şi apăra funcţia. Este vorba despre un sistem care se autoconduce, are creiere de analiă în sereişti, Coldea e creierul sistemului, iar Kovesi pune în practică. Iohannis aplaudă fiindcă nu e în stare să ceară intrarea în legalitate. Unul dintre scopurile acestui sistem este eliminarea oamenilor incomozi. Generali SRI, procurori, judecători, profesori universitari, funcţionari din ministere, academicieni (…) Următoarea victimă a sistemului poate fi oricine!”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.