Evenimentul Zilei > Actualitate > „Bărboșii” din Cluj au donat a doua ambulanță de intervenție pentru SMURD
„Bărboșii” din Cluj au donat a doua ambulanță de intervenție pentru SMURD

„Bărboșii” din Cluj au donat a doua ambulanță de intervenție pentru SMURD

Asociația Beard Brothers, sau mai cunoscută publicului, Asociația Bărboșilor din Cluj, a donat o a doua ambulanță pentru SMURD CLuj.

De ziua pompierilor militari, ISU Cluj a primit de la ”bărboși” o a doua ambulanță care va fi folosită la intervenții de urgență de către SMURD Cluj. Ambulanta donata azi este de tip B2, fiind folosita pentru intervenții de prim ajutor, valorând circa 70.000 de euro.

Aceasta este cea de-a doua ambulanta donata. Prima a fost tip C, de terapie intensiva, și care a costat circa 90 de mii de euro. Aceasta a fost donata lunile trecute și deja a fost folosita. Din păcate a fost implicata într-un accident de circulație și trebuie reparata. În total, Bărboșii clujeni au strâns donații în valoare de 160 de mii de euro.

SMURD Cluj are în prezent 12 echipaje active, cu 9 mașini de prim ajutor, doua de terapie intensiva si o autospeciala pentru neo-natologie. Abia in luna noiembrie 2019 SMURD Cluj va mai primi alte autospeciale cumpărate din fonduri europene și cu care va fi crescut numărul de echipaje.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: