Evenimentul Zilei > Monden > Bărbatul care le joacă pe degete pe Elena Băsescu și Lidia Buble. Ele nu îl pot refuza
Bărbatul care le joacă pe degete pe Elena Băsescu și Lidia Buble. Ele nu îl pot refuza

Bărbatul care le joacă pe degete pe Elena Băsescu și Lidia Buble. Ele nu îl pot refuza

Lidia Buble și Elena Băsescu fac eforturi mari pentru a arăta bine, dar împart și același bărbat de ceva vreme. Ele nu îl pot refuza, chiar dacă sunt puse în dificultate.

Fiica lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a apelat la mai multe operații estetice, dar nu a uitat nici de importanța sportului. Eba se antrenează constant în sala de forță iar transformările sunt vizibile cu ochiul liber. Fanii sunt încântați de schimbarea ei și au întrebat-o de mai multe ori dacă are un nou iubit sau nu.

Și Lidia Buble este pasionată de sport și încearcă cu fiecare ocazie să își îmbunătățească silueta. Elena Băsescu și faimoasa cântăreață nu au în comun doar asta. Ele împart și același bărbat de mai multe ori pe săptămână.

Lidia Buble este una din fanele înrăite ale masajului cu bambus, chiar dacă procedeul este destul de dureros. Cântăreața le-a arătat internauților de mai multe ori cum decurge o ședință, dar și care sunt rezultatele.

Nici Elena Băsescu nu s-a lăsat mai prejos și a început masajul cu bambus. Fiica lui Traian Băsescu a postat mai multe imagini de la ședințe, dar și cu bărbatul care apărea și lângă Lidia Buble. Dan Bujor este specializat în masaj de modelare cu bambus și, cu cliente celebre, nu mai are nicio problemă în afacere. Specialistul a fost invitat la „Vorbește lumea” unde a dezvăluit cum se practică masajul cu bambus și care sunt beneficiile acestuia, potrivit retetesivedete.ro.

De ce sunt singure Lidia Buble și Elena Băsescu

În ultima vreme, Elena Băsescu și-a ținut ascunsă viața privată și nu a lăsat de înțeles că are un nou iubit. Pe lângă copiii ei, aceasta s-a axat pe noua ei pasiune, sportul.

În 2020, ea a reușit să slăbească din nou aproximativ 25 de kilograme. În prezent, fiica lui Traian Băsescu are un corp tonifiat, picioare lungi și frumoase.

Cu toate că s-a zvonit că are o relație cu Horațiu Nicolau, Lidia Buble nu a confirmat absolut nimic., dar a dezvăluit ce caută de la un bărbat.

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune >. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a spus Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.