Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbatul care înțepa alimentele, arestat. Magazinele au fost închise după ce „mâncare a fost injectată cu mai multe seringi”
Bărbatul care înțepa alimentele, arestat. Magazinele au fost închise după ce „mâncare a fost injectată cu mai multe seringi”

Bărbatul care înțepa alimentele, arestat. Magazinele au fost închise după ce „mâncare a fost injectată cu mai multe seringi”

Poliţia a anunţat joi că a arestat un bărbat care a folosit mai multe ace pentru a înţepa diverse alimente, precum carne procesată şi produse pentru cuptorul cu microunde, comercializate în trei supermarketuri.

Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea că a injectat alimente în supermarketurile din vestul Londrei cu „mai multe seringi”. Magazinele au fost închise în urma acestui incident, care s-a produs miercuri seară.

Poliţia a fost chemată la faţa locului după ce un bărbat a agresat verbal mai multe persoane şi a pătruns în magazine de pe Fulham Palace Road, unde a înţepat cu ace diverse produse alimentare.

Preparatele vizate de bărbat au fost: carne procesată și produse pentru microunde

„În prezent nu cunoaștem câte produse au fost contaminate şi nici cu ce fel de substanţă. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili dacă şi alte magazine din zonă au fost implicate în acest incident”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Metropolitane într-un comunicat.

Persoanele care şi-au făcut cumpărăturile din supermarketurile din acea zonă miercuri seară au fost sfătuite să le arunce la gunoi. Bărbatul a fost reţinut sub suspiciunea de contaminare a unor produse cu intenţia de provoca un pericol public.

Cumpărătorii care au luat mâncare din ceste magazine miercuri seara (25 august) sunt îndemnați să arunce produsele

Potrivit unei declarații urgente a Consiliului Hammersmith & Fulham: „Ofițerii au fost chemați în jurul orei 19.40 după ce un bărbat a fost raportat că injectează alimentele.

„Se presupune că bărbatul a vizitat trei supermarketuri din Fulham Palace Road și a injectat produse alimentare folosind o serie de seringi. El a fost luat în custodia poliției.

Hammersmith și Fulham Council au emis miercuri seară o notificare cu „alertă de urgență” pe conturile sale de socializare

În notificare se arată: „Cumpărătorii sunt sfătuiți ca măsură de precauție să elimine orice produse alimentare cumpărate de la aceste supermarketuri în această seară.

Magazinele afectate sunt:

-Little Waitrose, 201-207 Fulham Palace Road, SW6;

-Localul Sainsbury, 179-183 Fulham Palace Road, SW6 și

-Tesco Express, 168-188 Fulham Place Road, SW6.

Până în prezent nu se cunoaște numărul de articole afectate sau cu ce a fost injectate, relatează mylondon.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: