Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbatul care ARE CEA MAI MARE ”DOTARE” din lume, are şi POVEŞTI INCREDIBILE despre FEMEILE CARE AU POFTIT la ceea ce are în pantaloni | Foto galerie +18
Bărbatul care ARE CEA MAI MARE ”DOTARE” din lume, are şi POVEŞTI INCREDIBILE despre FEMEILE CARE AU POFTIT la ceea ce are în pantaloni | Foto galerie +18

Bărbatul care ARE CEA MAI MARE ”DOTARE” din lume, are şi POVEŞTI INCREDIBILE despre FEMEILE CARE AU POFTIT la ceea ce are în pantaloni | Foto galerie +18

Bărbatul care are cea mai mare ”dotare” din lume, are şi poveşti incredibile despre femeile care au poftit la ceea ce are în pantaloni.

Jonah Cardeli Falcon s-a născut în 1970 şi este un actor şi scriitor american, dar nu pentru aceste ocupaţii este celebru, ci pentru mărime penisului său, de 34 de cm în erecţie.

Mama lui Jonah era contabilă, iar tatăl său, care a murit la scurt timp după naşterea lui, era de asemenea renumit pentru mărimea organului genital.

Superdotatul a crescu într-o casă din cartierul Brooklyn (New York), dar la şase ani a fost trimis să locuiască în Puerto Rico, alături de bunica lui. La 9 ani, băieţelul se întorcea în SUA, iar mama lui îl trimitea la un cămin pentru copii, pentru că nu îl putea întreţine.

În clasa a V-a, Jonah a atras atenţia pentru prima oară cu penisul său, când s-a dezbrăcat la vestiar, înaintea unei ore de sport. După acest episod, băiatul a fost tratat diferit de colegi.

La 10 ani, un vecin i-a făcut publicitate lui Jonah, astfel că fata de 18 ani care auzise de dotarea lui, a fost prima femeie din viaţa acestuia.

Totuşi, în 1988, celebrul american a simţit că este bisexual. După liceu, Falcon a decis că vrea să devină actor şi scriitor, aşa că a început să studieze arta teatrală. Mărimea neobişnuită a penisului l-a făcut să neglijeze şcoala şi să pună accent mai mult pe viaţa de noapte.

În cluburile americane, până la vârsta de 25 de ani, Jonah a întreţinut relaţii intime cu peste 1.500 de persoane, majoritatea femei.

Acesta a povestit că a călătorit prin SUA şi prin Europa pentru turism sexual: „Am luat 500 de dolari de la doamnă din Upper East Side care a vrut să mă fotografieze în lenjerie intimă. Mi s-au oferit 1.000 de dolari doar pentru că cineva a vrut să îmi facă sex oral şi am spus da. De ce nu? Era vorba de egoul meu, care este mai mare decât sexualitatea mea.”

Înainte de 27 de ani, Jonah a pus accent pe actorie şi a început să fie mai prezent la castinguri, astfel că a obţinut roluri în filmele ”Just My Luck”, ”Dean Cochran”, ”Eddie”, ”A Beautiful Mind”, ”Death to Smoochy” şi ”The Good Shepherd”, dar şi  seriale celebre în SUA.

În 1999, Falcon a apărut în documentarul produs de HBO, ”Private Dicks: Men Exposed”. În 2012, Falcon a fost oprit de ofiţerii de securitate de pe Aeroportul din San Francisco, din cauza mărimii penisului său. În legătură cu dotarea americanului mai sunt şi vor mai fi cu siguranţă multe poveşti.

ALTE GALERII FOTO SPECTACULOASE ŞI UIMITOARE:

Accidente în apă, în aer şi pe uscat într-o SELECŢIE NEAGRĂ a momentelor în care MOARTEA A LOVIT CRUNT l Foto galerie