Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbatul care a ucis-o pe fetița din Arad era sub influența substanțelor interzise! Mama și ceilalți copii au fost într-un real pericol
Bărbatul care a ucis-o pe fetița din Arad era sub influența substanțelor interzise! Mama și ceilalți copii au fost într-un real pericol

Bărbatul care a ucis-o pe fetița din Arad era sub influența substanțelor interzise! Mama și ceilalți copii au fost într-un real pericol

Cazul fetiței de patru ani din Arad a șocat întreaga Românie. Micuța a fost ucisă și apoi incendiată chiar de către tatăl ei vitreg, care a recunoscut fapta în cele din urmă. Joi, bărbatul a fost dus pentru a reconstitui crima, moment în care a recunoscut că se afla sub influența unor substanțe interzise.

Bărbatul care a ucis-o cu sânge rece pe fetița din Arad a fost scos din arest și dus la locul faptei pentru a reconstitui crima. Tatăl vitreg al fetiței de doar patru ani le-a arătat anchetatorilor pas cu pas cum a ucis-o pe Antonia și a făcut declarații cu lacrimi în ochi. El susține că o iubea extrem de mult pe fetiță și că ar renunța la propria viață pentru a o aduce pe ea înapoi.

„Regret ce am făcut! Mi-aș da și viața asta să o aduc înapoi pe Antonia”, a susținut bărbatul.

Tatăl vitreg al fetiței din Arad ucise a fost scos joi din arest pentru câteva ore. Tânărul de 23 de ani a fost dus în apartamentul unde s-a petrecut crima pentru a le arăta anchetatorilor cum s-au desfășurat evenimentele în ziua respectivă. După ce le-a arătat fiecare mișcare, acesta alături de anchetatori a plecat pe câmpul unde a incendiat și abandonat trupul fetiței de doar 4 ani.

Bărbatul a recunoscut procurorilor criminaliști faptul că a consumat substanțe interzise în toată perioada în concubina sa se afla la spital, pentru a da naștere celui de-al treilea copil. Acest lucru a fost confirmat și de către Laboratorul Toxicologic Timișoara, susține Pavel Palcu, procuror criminalist.

Au trecut aproximativ 14 zile de când bărbatul și-a ucis fiica vitregă în vârstă de doar patru ani. În timp ce reconstituia crima, bărbatul a mărturisit cu lacrimi în ochi că nu a vrut să o ucidă pe copilă și totul s-a produs sub influența drogurilor. Acesta susține că o iubea extrem de mult pe Antonia, iar concubinei sale îi transmite un mesaj de iubire.

Mama și cei doi frați ai Antoniei au fost și ei în pericol

Ancheta este încă în desfășurare, însă procurorii pot deja face publice anumite aspecte ale crimei. Fetița nu a fost victima unei agresiuni, iar mama sa este eliminată din lista suspecților. Femeia nu este complice, susține Pavel Palcu, procuror criminalist. Acesta a declarat că atât mama cât și ceilalți copii au fost într-un real pericol cât timp au stat cu bărbatul în casă. Conform acestora, tânărul se afla încă sub influența drogurilor și putea deveni oricând agresiv față de aceștia.

„Mama insista să îi spună exact cum, dacă fata a suferit în urma agresiunii și s-ar fi putut ca el, fiind tot drogat, era tot sub influența drogului, să fi reacționat”, a mai declarat Pavel Palcu.

Suspectul de crimă a chemat-o pe mama Antoniei în vizită, însă aceasta amână momentul. Femeia i-a mărturisit avocatei sale că „la un moment dat va dori să stea de vorbă cu el, să afle de ce și cum i-a omorât fetița”. Până atunci însă, atât telefonul mamei cât și cel al concubinului vor fi verificate de procurori.

Dosarul va fi trimis apoi în instanță.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: