Miercuri, pe raza localității arădene Zimand, fost depistat bărbatul despre care există suspiciunea că ar fi responsabilă de accidentul mortal din noaptea de 15/16 Iunie a.c. Este vorba de un bărbat de 59 de de ani, din Zimand.

În noaptea respectivă, în jurul orei 2,15, un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui, a fost accidentat mortal pe DN 79, pe raza localității Zimand Cuz, (km 8+440 m, sensul de mers Oradea-Arad), iar autorul accidentului a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajelor de poliție. Se pare că bărbatul s-a dus direct acasă, a băgat mașina grav avariată în urma impactului în curte, și a sperat că totul va trece.

”Bărbatul de 59 de ani, din Zimand, bănuit de accidentarea mortală a tânărului de 21 de ani și părăsirea locului accidentului a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, a informat Biroul de Presă al Poliției Arad.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului faptei.