Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbatul ăsta a găsit o COMOARĂ a PIRAȚILOR, descoperită de stră-străbunicul său. Lucrurile SURPRINZĂTOARE și înfricosătoare vechi de SUTE de ani l-au șocat pe tânăr | GALERIE FOTO
Bărbatul ăsta a găsit o COMOARĂ a PIRAȚILOR, descoperită de stră-străbunicul său. Lucrurile SURPRINZĂTOARE și înfricosătoare vechi de SUTE de ani l-au șocat pe tânăr | GALERIE FOTO

Bărbatul ăsta a găsit o COMOARĂ a PIRAȚILOR, descoperită de stră-străbunicul său. Lucrurile SURPRINZĂTOARE și înfricosătoare vechi de SUTE de ani l-au șocat pe tânăr | GALERIE FOTO

Acum sute de ani, pirații își ascundeau comorile în locuri cât mai surprinzătoare, pentru ca cei care voiau să le ia avuțiile să aibă cât mai puține șanse pentru a face acest lucru. Dar iată că în zilele noastre, încă se mai găsesc comori pierdute de sute de ani, la care nimeni nu a mai avut acces până acum.

Lopez este bărbat normal, care a decis să facă curățenie în podul casei bunicului său. Se aștepta să găsească poze sau lucruri vechi, dar ceea ce a găsit acolo, l-a lăsat cu gura căscată, potrivit baumsworld.

Dar pentru a înțelege situația și întreaga poveste, trebuie să mergem puțin în trecut. Atunci când era tânăr, bunicul său îi povestea lui Lovez despre tatăl său, Ernesto Lopez (adică străbunicul lui Lopez). Potrivit celor spuse de el, Ernesto a găsit comoara piratului Jose Gaspar, în Hillsborough River.

Jose Gaspar este unul dintre cei mai cunoscuți pirați care au trăit vreodată, și care și-a făcut veacul mai ales în Spania.

Niciodată nu au crezut lucrurile astea, până în momentul în care au făcut curat în podul casei bunicului. Aceștia au găsit aoclo o cutie de lemn, care părea foarte veche. După ce a găsit cutia respectivă, tânărul Lopez și-a dat seama imediat: stră-străbunicul său chiar a găsit comoara lui Gaspar.

Când au deschis cutia de lemn, au rămas uimiți de ce au găsit acolo. În stânga se afla o hartă a zonei Tampa, de pe maul râului Hillsborough. Harta se putea vedea că era foarte veche, din pricina modului în care era desenată și realizată.

În aceeași cutie se mai afla și un desen a lui Jose Gaspar, teribilul pirat. Dar adevărata comoară abia acum ieșea la iveală. Monede portugheze și spaniole din anii 1700 erau legate între ele, iar în vremurile de astăzi, acestea ar valora o avere.

Lucrul cel mai înfricășător și misterios din această comoară era chiar o mână. Da, o mână tăiată care a aparținut unui om, legată în cutie. Pe această mână se afla încă un inel prins pe un deget.