Evenimentul Zilei > Social > Bărbat omorât în casă de o fata de 16 ani. Cum s-a ajuns la crimă
Bărbat omorât în casă de o fata de 16 ani. Cum s-a ajuns la crimă

Bărbat omorât în casă de o fata de 16 ani. Cum s-a ajuns la crimă

O crimă a avut loc, noaptea trecută, într-un apartament din municipiul Piatra Neamț. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost înjunghiat, în propria locuință, de o fată de 16 ani pe care ar fi încercat să o violeze.

Un bărbat în jur de 40 de ani a fost găsit mort în casă, înjunghiat. Fapta a avut loc azi-noapte, în jurul orei 01:00, într-un bloc situat în centrul municipiului Piatra-Neamț, vizavi de Muzeul de Istorie.

Potrivit stiri-neamt.ro, o fată în vârstă de 16 ani, din Dochia, care își căuta un loc de muncă ar fi fost ademenită la locuința unui bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, din Brașov.

Ajunsă la domiciliul bărbatului, se pare că acesta ar fi încercat să o violeze.

Tânăra a încercat să fugă, a văzut că ușa este încuiată, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe individ.

După incident, minora a sunat la 112 și a solicitat ajutor.

Echipele de intervenție au spart o altă ușă

Și parcă este un deja vu. Echipajele de intervenție au spart ușa – după ce că inițial, au spart ușa de vizavi – au găsit-o pe fată pe pat și pe bărbat într-o baltă de sânge, în fața ușii.

Vecinii au declarat că bărbatul era un om liniștit, nimeni nu își explică ce să întâmplat, nu s-a auzit gălăgie, iar cei din bloc nu ar fi văzut că băiatul să aibă o iubita oficială.

Ancheta este în plină desfășurare și a fost preluată de un procuror criminalist.

După patru zile, bărbat care și-a ucis fosta soție în Capitală a fost prins

Bărbatul care și-a ucis fosta soție într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei a fost depistat, luni, la patru zile după crimă.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, în data de 12 august, în jurul orei 14:00, că într-un imobil din sectorul 2 a fost găsită o femeie decedată, care prezenta mai multe răni la nivelul corpului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: