Barbarie ca în Evul mediu. Sechestrat și torturat sub ochii iubitei pentru 300 de euro

Barbarie ca în Evul mediu. Sechestrat și torturat sub ochii iubitei pentru 300 de euro

Traficul de droguri a explodat în perioada pandemiei, iar cei implicați recurg la tot felul de metode pentru a-și plasa marfa. Traficanții profită de cei care nu au un loc de muncă și vor să cțtige bani cât mai repede.

Povestea unui român care a căzut în plasa traficanților de droguri este relevantă. Polițiștii italieni au intrat în posesia unui filmuleț de câteva secunde în care un tânăr român de 21 de ani apare legat de un scaun, în timp ce trei bărbați îl snopesc în bătaie.

Acesta a fost răpit, sechestrat și torturat de șefii unei rețele de droguri, în Italia. Cea care a avut curajul să dezvăluie această poveste este prietena băiatului, care a fost obligată să privească cum este torturat iubitul ei.

Coșmarul celor doi tineri români a început în 20 august. Ajunși în zona Via San Biagio Platani, în cartierul Due Leoni, o zonă cunoscută pentru vânzarea de droguri, cei doi români au vrut să facă rapid niște bănuți, așa că au intrat în afaceri ca dealeri de stupefiante. După un așa-zis contract cu unul dintre șefii rețelei, românii au început „munca”, potrivit Roma Today.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tinerii stăteau pe străzi 14 ore zilnic, tranzacționând droguri, în timp ce capii rețelei îi monitorizau non-stop. Până într-o zi, când pentru cei doi a început coșmarul. A fost nevoie de două luni de investigații pentru ca Poliția de Stat și Direcția Anti-Mafie din Roma, Italia, să înțeleagă ce s-a întâmplat la sfârșitul lunii august.

Sechestrat și torturat sub ochii iubitei. Chinul a durat trei zile

„Lipsesc bani. Lipsesc 300 de euro”, apoi, din nou: „lipsesc 300 de euro”. Asta le reproșau zi de zi șefii. Insinuări și acuzații care, într-un final, au dus la răpirea și sechestrarea românilor. Băiatul și fata au fost răpiți, închiși într-un garaj și abandonați. Tânărul de 21 de ani a fost legat de un scaun și snopit în bătaie, iar pe fată o puneau să privească.

Chinul celor doi a durat trei zile. Profitând de neatenția unuia dintre răpitori, tânăra a reușit să fugă. S-a dus direct la poliție și a povestit tot ce s-a întâmplat. În 24 august, carabinierii au reușit să captureze un tânăr egiptean în vârstă de 21 de ani, unul dintre capii rețelei de droguri. El a fost cel care a filmat cu telefonul mobil cum românul este snopit în bătaie. Apoi, i-a trimis înregistrarea fetei ca o amenințare.

Egipteanul a fost arestat, iar zilele trecute polițiștii italieni au reușit să-i prindă și pe ceilalți membri ai grupării. Un tânăr de 25 de ani, care ar fi șeful organizației, a ajuns după gratii, fiind închis la penitenciarul Velletri.