Editura Evenimentul si Capital

Harababura de pe aeroportul din Madrid, povestită de un român. Alergare haotică din cauza incompetenţei

Autor: | | 4 Comentarii | 3307 Vizualizari

Un român îşi povesteşte pe pagina de Facebook degringolada prin care a trecut pe aeroportul din Madrid, atunci când a vrut să ia cursa spre Bucureşti.

Practic, Viorel Patrana arată cum administraţia spaniolă a aeroportului a plimbat peste 300 de pasageri la o poartă de îmbarcare la alta. Oamenii alergau fără să mai înţeleagă nimic, cale de sute de metri, după ce apăreau anunţuri contradictorii.

Totul a pornit cu o întârziere de o oră a plecării cursei spre Bucureşti. Dar asta era nimic pe lângă de a urmat.

“Am fost weekend-ul ăsta la Madrid. La întoarcere, pe Barajas. Cu două ore înainte, pe ecran apare: cursa spre Bucureşti, întârziere o oră. În loc de 21.15, 22.15. Din start. Ca să nu fie discuţii.

La 21.45, apar funcţionarii de la Gate A4. Încep să caute prin computer. Se-aude în staţie: pasagerii pentru cursa Bucureşti sunt aşteptaţi la poarta B22. Fuga la B22. Vreo 600 m pe jos. Eram peste 300 de oameni.

Ajungem la B22. Vine şi echipa de control gâfâind. Eu mă uit pe ecran. Cursa spre Bucureşti, la A4. Adică, de unde venisem val vârtej. Îi arat băiatului de acolo. Se uita şi el ca raţa la barieră. Începe să dea telefoane. După zece minute, cică, îmbarcarea se face la poarta A4.

-Băi, nene, sunteţi sănătoşi la cap, le zic eu? Se uitau tâmp. Şi ei o iau la fugă înapoi la A4. Toată lumea, puhoi, după ei. Cu cine să te cerţi? Hai, pas alergător! Ajungem iar la poarta A4. 1,2 Km prin aeroport. Pe ecran, Bucureşti, la B22. Amice, îi zic eu, în ce film jucăm? Iar dă telefoane. Prin staţie, cică, pasagerii pentru Bucureşti să se prezinte la B22.

Aloooooo..., mă supăr eu! Voi sunteţi spitalul de nebuni din Madrid? El o ia pe spaniolă, cu hablamos...!

Lumea a început să urle. Erau femei cu copii. Bagaje...! ,,Nu mai pleacă nimeni, spun eu!” Băi, noi nu suntem maratonişti, să alergăm kilometri prin aeroportul ăsta. Aduceţi avionul aici, sau mergem peste şefii voştri, nesimţiţilor! Şi l-au adus. Dar am şi făcut o plângere semnată de peste 300 de oameni. Să vedem ce-o ieşi!

Cam asa suntem noi tratati in Europa. Pe masura valorii politicienilor nostri!

Cum arată baia lui Nicolae Ceauşescu! Elena Ceauşescu a cerut să fie poleită cu aur

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro

Zăpada

38,00Lei

Fasoaica

15,00Lei

Pasa Lunga

24,00Lei

libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI