Evenimentul Zilei > Actualitate > Bani pentru sănătate și educație. Daniela Popa, consilier local la sectorul 1: ”În haosul administrativ de neimaginat, reușim să mai facem câte ceva”
Bani pentru sănătate și educație. Daniela Popa, consilier local la sectorul 1: ”În haosul administrativ de neimaginat, reușim să mai facem câte ceva”

Bani pentru sănătate și educație. Daniela Popa, consilier local la sectorul 1: ”În haosul administrativ de neimaginat, reușim să mai facem câte ceva”

În cadrul ședinței maraton de ieri, 14 iulie, la sectorul 1 a fost votată rectificarea bugetară. Consilierii PSD a impuns mai multe amendamente, în principal pe domeniile sănătate și educație.
”Încercăm să facem și ce trebuie în haosul administrativ de neimaginat, care caracterizează primele nouă luni de mandat ale actualei conduceri a Primăriei Sectorului 1.” a anunțat Daniela Popa, consilier local PSD, care a detaliat, pe puncte, amendamentele susținute și votate.
  • La spitale, au fost  alocate 5 milioane de lei pentru „Construirea unui centru de transplant multi-organ în cadrul spitalului clinic Sfânta Maria, prin construirea unui corp nou de clădire”. Acești bani se adaugă celor 11.800.000 lei, necesari pentru cheltuielile de funcționare şi dezvoltare a celor patru spitale importante din Sectorul 1: Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalul de Urgență Floreasca, Spitalul de Arşi şi cel de Oftalmologie.
  •  Și în domeniul educației au fost alocate 5 milioane de lei pentru reabilitarea şi modernizarea clădirilor unităților de învățământ, dar și pentru bursele elevilor (16.700.000 lei). De asemenea, a fost demarat proiectul nostru „Grădinița de vacanță„, iar în luna august începe şi „Şcoala de vară”.
  • A fost alocat buget pentru îngrijire spaţii verzi şi modernizare străzi (6.000.000 lei), pentru funcționarea şi mentenanța sistemului de supraveghere al Poliției Locale (2.050.000 lei) și pentru asistența socială (5.000.000 lei).
”Prin inițiativele noastre, încercăm să fim o oază de normalitate într-un deșert de proiecte de hotărâri făcute pe genunchi şi cu încălcarea normelor de tehnică legislativă și un sprijin real pentru categoriile vulnerabile care sunt absente din propunerile actualei administrații.” a mai spus Daniela Popa.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: