Jucătorul care a evoluat la Steaua în perioada 2005-2011, timp în care a bifat 188 de prezențe și 23 de goluri, a dezvăluit ce a făcut prima dată când a primit o sumă mare de bani la Steaua, dar și faptul că pe atunci Gigi Becali nu se implica la echipă așa cum o face în prezent. 

Dânsul (n.r. – Gigi Becali) nici nu venea la echipă. Doar să ne salute, să ne ureze baftă și cam atât. Nu intra în vestiar să spună că X joacă sau Y e pe bancă, n-a existat niciodată o asemenea situație cât am jucat eu. Nu știu ce se întâmplă acum, eu sunt la CS Făurei, am echipă și acolo, sunt jucător, acționar majoritar. Îmi pare rău că nu merg lucrurile la FCSB, așa cum mi-aș dori și eu ca suporter.

Presiunea există tot timpul și când dormi. Ați văzut că sunt mulți jucători care atunci când ajung la Steaua nu suportă presiunea și cedează foarte repede și se întorc la cluburile de unde vin. 

Eu am venit de la Braila, un jucător care nu a avut vreo tehnică extraordinară, dar am muncit foarte mult, mi-am dorit foarte mult și am profitat de fiecare minut în care am jucat și am dovedit că pot să trec peste multe momente grele.

Când am primit prima dată 10.000 de euro i-am numărat de 10.000 de ori. Ba îmi ieșea prea mult, ba prea puțin. Important e că am rămas modest, am rămas la fel și m-am gândit mereu că pot sa dau mai mult și în spatele meu erau mulți suporteri”, a spus Bănel Nicoliță.

 

Te-ar putea interesa și: