Evenimentul Zilei > Politica > Cu BAIONETA la întâlnirea PRU cu unioniștii. Sebastian Ghiță ȘOCHEAZĂ din nou | FOTO
Cu BAIONETA la întâlnirea PRU cu unioniștii. Sebastian Ghiță ȘOCHEAZĂ din nou | FOTO

Cu BAIONETA la întâlnirea PRU cu unioniștii. Sebastian Ghiță ȘOCHEAZĂ din nou | FOTO

După momentele de acum câteva săptămâni, când Sebastian Ghiță s-a prezentat în fața procurorilor cu două bufnițe pe care, potrivit spuselor sale, le avea de la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, deputatul șochează din nou.

La întâlnirea dintre reprezentanții unioniștilor cu reprezentanții Partidului România Unită (PRU), Sebastian Ghiță s-a prezentat cu cinci cadouri simbolice (dar unice) pentru aceștia.

Iată cu ce a venit Sebastian Ghiță, potrivit stiri pe surse:

1. O monedă din vremea Împăratului Traian, găsită în Dacia

2. O baionetă de luptă a unui soldat român din Primul Război Mondial

3. Însemnările Mareșalului Antonescu în care condamnă cedarea Basarabiei și Bucovinei

4. O carte a lui Theodore Roosvelt care confirmă dreptul națiunilor de a se autodetermina și de a modifica granițele în Europa prin voința cetățenilor

5. Primele acțiuni în original emise de Compania Astra Română care să arate că românii pot avea identitate economică și se pot dezvolta armonios și pot genera prosperitate

PRU a precizat că la următorul marș pentru unire ce va avea loc pe 1 decembrie la Bruxelles, se vor prezenta cu observatori.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: