Cum ar trebui să arate BAIA dumneavoastră după noile tendinţe 2019. FOTO în articol

Cum ar trebui să arate BAIA dumneavoastră după noile tendinţe 2019. FOTO în articol

Potrivit specialiștilor în băi, accentul va fi pus pe un design ultra modern dar cu tendinţă îndelungată. Lemnul negru și finisarea mată vor fi predominante de acum încolo.

Oglinzi atipice pentru baie

Oglinzile nu ar trebui să fie doar funcționale, ci şi cu rol de a crea o atmosferă deosebită. Cu oglinda potrivita, baia ta chiar înghesuită poate arăta mai mare. O oglindă cu funcție anti-abur vă va face viața mai ușoară. Și cu iluminarea LED-urilor integrate, baia nu este doar mai plăcută, ci și spectaculoasă. De asemenea, jucați-vă cu forma oglinzii: o oglindă rotundă mare sau două oglinzi verticale amplasate una lângă cealaltă poate crea un efect unic în baie.

Accente negre în baie

Ne puteți urmări și pe Google News

Negru este vedeta trendului şi pentru baie, nu doar în casei. Adăugați elemente de culoare albă în baia dvs. instalând  robineţii neagri sau plasând mai multe elemente subtile, cum ar fi cadrele negre și profilele de duș. Mânerele moderne de la mobilierul negru oferă, de asemenea, o baie elegantă, sobră. Vrei mai mult negru? Alegeți un mobilier de baie wenge, ideal atunci când este combinat cu un robinet negru sau un cadru de duș negru.

Finisaje mate fără multe combinaţii de culori

Cu un finisaj mat, vă oferiți o baie modernă şi atemporală. Vreți să plasați niște elemente mate sau să aveți o baie complet mată? Ambele opțiuni sunt posibile. Puteți găsi chiar dușuri și toalete în versiunea lor mată. Combinați un perete de sticlă mată cu un cadru negru și veți obține o baie ultramodernă.

Mai multă atenţie toaletei

Vasul de wc de cele mai multe ori este neglijat atunci când amenajăm sau reamenajăm toaletele. Dar, a sosit momentul să schimbați piesa pe care o aveţi cu ceva mai atractiv şi modern, cum ar fi: 

- Alegeți o toaletă suspendată: vă determinați singur înălțimea și puteți curăța mai ușor podeaua din baie. 

- Un model clasic de toaletă, retro sau elegant?  O toaletă mată din porțelan şi suspendată se potrivește perfect. 

- Îndepărtați cadranul care face zgomot: optați pentru o copie moale închisă la culoare care se lasă fără zgomot.

- O toaletă cu un design inteligent (antibacterian) este permanent curat și ușor de întreținut.

- Economisiți spațiu prin instalarea unei chiuvete stil obiect pe mobilier.

Hangtoiletten Sursa: 7sur7.be