Evenimentul Zilei > Social > Badea l-a lovit pe Orban în cel mai sensibil punct! Cu un scandal din PSD, culmea…
Badea l-a lovit pe Orban în cel mai sensibil punct! Cu un scandal din PSD, culmea…

Badea l-a lovit pe Orban în cel mai sensibil punct! Cu un scandal din PSD, culmea…

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea, a comentat scandalul în care a fost implicat recent deputatul PSD Adrian Solomon şi în final a ajuns să-l ironizeze pe premierul Ludovic Orban.

Social-democratul a făcut scandal într-un restaurant fast-food din Centrul Vechi, iar Mircea Badea a spus cum ar fi procedat el dacă era în aceeaşi situaţie.

Amintim că Adrian Solomon nu a vrut să poarte mască în restaurantul fast-food deși se afla în spațiu închis.

Angajaţii i-au atras atenţia lui Solomon, care s-a înfuriat când a fost rugat să poarte mască în respectivul spaţiu comercial.

Cel care îl însoţea, deputatul Ionel Stativă, a încercat să-l calmeze pe Solomon, dar în cele din urmă cei doi au fost amendați de oamenii legii.

Cu privire la acest episod, au apărut și înregistrările pe camerele de supraveghere.

Astfel, totul a început după ce casierul a spus: „Puneți-vă, vă rog, masca!” Atunci, Adrian Solomon şi a răspuns:

„Băi Mustafa, ești în România aicea! Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici!  Băi, panaramă!”

„Deja dacă-i spui unuia «Băi, Mustafa, ești în România aici, băi, panaramă!», deja poți să fii și rasist, și xenofob, aoleu, deja se adaugă, e o shaorma de nasoale cu de toate.

E clară speța, horror… Tu ești parlamentar și ești șmecher că ești șmecher, tu nu-ți pui mască pe bot, vin ăia să-ți spună să-ți pui masca, iar tu le spui:

«Du-te, bă de aici, că eu sunt șmecher.» Mai zice și «hai, băi, Mustafa», adică ceva foarte rău”, a comentat Badea într-o primă fază.

Mai departe, realizatorul Antenei 3 a explicat cum ar fi procedat el: „Aș fi zis: «dom`ne, eu am crezut că CCR a decis să ne punem măști și l-am auzit pe dl Ludovic Orban că să nu respectăm hotărârile CCR.

De aia nu ne-am pus măști, că ne-a zis să nu respectăm.» Așa aș fi zis. Sau aș fi zis: «dom`ne, păi am crezut că asta cu măștile e pe lista legilor care nu trebuie respectate, că dl Orban a zis să nu respecte cetățenii României deciziile CCR, adică Constituția.

Şi putem presupune că Ludovic al III-lea a făcut o listă cu legi care trebuie respectate și una cu legi care nu trebuie respectate.

Noi am crezut că asta ne-a zis Ludovic, că asta cu măștile nu trebuie respectate, că nici el n-a respectat.» Aș fi dat-o așa”, a completat Mircea Badea.

Ludovic Orban

foto: Răzvan Vălcăneanţu

sursa: dcnews.ro

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: