Evenimentul Zilei > Politica > Mircea Badea a vorbit despre cel mai mare FAKE NEWS care îl implică pe DRAGNEA
Mircea Badea a vorbit despre cel mai mare FAKE NEWS care îl implică pe DRAGNEA

Mircea Badea a vorbit despre cel mai mare FAKE NEWS care îl implică pe DRAGNEA

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În Gura Presei” știrea falsă care a circulat în legătură cu procesul lui Liviu Dragnea.

„Bombonica Prodan și-a plătit presupusul prejudiciu. Asta e adevărat. Adică presupusul prejudiciu pentru că deocamdată nu a dat nimeni cu ciocănelul să spună că da a fost un prejudiciu. Concluzia pe care au tras-o și au propagat-o ca fiind un adevăr este: „A deci a plătit prejudiciul, și-a recunoscut fapta. A pus-o Dragnea”. După care minciuna a mers în partea de delir: „Vedeți, dacă s-a afișat cu aia tânerică la Congres, s-a enervat Bombonica și i-a tras-o pe partea de prejudiciu și l-a plătit, și-a recunoscut fapta”. Doar că este o știre falsă”, susține Badea.

Mircea Badea a venit și cu precizări: „Această măsură este ca o centură de siguranță, posibilă din cauza unei legi care a venit odată cu mica reformă a justiției făcută de domnul Predoiu, este posibilă această strategie în cazul în care instanța găsește pe cetățeanul respectiv ca fiind vinovat. Dar nici nu se pune problema că doamna Bombonica și-ar fi recunoscut fapta prin achitarea presupusului prejudiciu. Nici nu se pune problema”.