Realizatorul emisiunii „În gura presei” (Antena 3), a dezvăluit câteva dintre mesajele „de dulce” primite de la aceştia.

„Este foarte greu de crezut că salariile bugetarilor vor rămâne neatinse. Nu am cum să cred așa ceva.

Am văzut o preocupare corectă despre salarii și am zis că îmi este greu să cred că nu li se vor tăia salariile bugetarilor din România.

Ce înjurături mi-am luat… «Să te ia naiba!», «Badea, să mori în chinuri!» De ce? Măi bugetarule care mă înjuri, ai senzația că eu îți tai leafa?

Pe bune? Eu vreau să ți se tripleze leafa. Ai senzația că dacă am zis eu asta acum ți se va tripla leafa? Contează ce zic eu?!

Eu văd ce se întâmplă planetă. Bugetarule, ai senzația că ești desprins de pe planetă?

Dacă problemele apar la cel mai crâncen mod pe planetă, noi avem senzația că noi, aici, în România o să fim șmecheri?”, a fost reacţia lui Mircea Badea.

Amintim că la această situaţie s-a ajuns după ce Badea a spus că bugetarii trebuie să se aștepte la scăderi de salarii, cum s-a mai întâmplat în România, pe fondul actualei crize generată de pandemia de coronavirus.

„Văd un discurs isteroid pornind de la întrebarea: se vor diminua salariile bugetarilor? Am o surpriză care, de fapt, nu e o surpriză.

Mie mi s-a diminuat deja. Și celui de la camera de la filmat, și celor din regie etc. Nouă ni s-au tăiat salariile. Să vă zic ce previziuni am? Mai bine nu.

Unora de pe aici doar ni s-au tăiat salariile. Dar sunt mulți, în alte părți, care au rămas fără niciun venit. Asta este ecomia reală”, declara recent realizatorul TV.

Salariul lui Mircea Badea! Se bănuia, dar acum a confirmat. Bombă în media!

Pe cine a mai pus tunurile Mircea Badea? „Intelectualule, la pușcărie!” Ştie el ceva…

Ciutacu a spus ce crede: Primul care mă va înjura e țăranu’ de Badea. E război?

Mircea Badea a cedat nervos! Blesteme grele pentru 4 bărbaţi

Mircea Badea a cedat nervos în direct: „Nu ai ce să faci.” Soţia i-a dat vestea teribilă