Evenimentul Zilei > Politica > Badea lansează o ipoteză incendiară. Dăncilă i-a dat șah lui Iohannis. News alert
Badea lansează o ipoteză incendiară. Dăncilă i-a dat șah lui Iohannis. News alert

Badea lansează o ipoteză incendiară. Dăncilă i-a dat șah lui Iohannis. News alert

Duminică, în cadrul Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC) care a avut loc în Statele Unite ale Americii premierul Viorica Dăncilă a anunțat că dorește să mute ambasada Israelului.

Anunțul a stârnit numeroase controverse în spațiul public. Ulterior, într-un interviu acordat pentru Antena 3, Viorica Dăncilă a declarat că decizia finală îi aparține lui Iohannis.

Mircea Badea a comentat acest subiect, în direct, la Antena 3, explicând care este, de fapt, miza acestei manevre.

„Viorica Dăncilă a spus că ar dori să mute Ambasada, dar că decizia o ia Iohannis. Au râs unii și au zis că e nedeșteaptă. Eu am înțeles altfel această situație. Viorica Dăncilă a spus că va muta. Apoi, la interviul de la Antena 3, a zis că depinde de președinte. Eu cred că nu este deloc nedeșteaptă treaba aceasta pe lânga aparenta indignare care te cuprinde.

Este o manevră care se poate observa destul de ușor dacă nu ești descreierat și scelerat. I-a sucit mâna la spate lui Iohannis. Toți oamenii din sală  au zis că este tare ce a zis Viorica Dăncilă și când vor afla, eventual, că nu vrea Klaus Iohannis să mute Ambasada… ce vor înțelege oamenii de acolo?

Vor spune că doamna Dăncilă nu a putut să mute Ambasada pentru că s-a opus președintele. Aoleu! L-a pus într-o situație oribilă pe Klaus Iohannis și bine i-a făcut. De ce? Pentru că merită. Ia du-te tu și explică-le oamenilor aceia și de ce nu ai vrut, în eventualitatea în care nu vrei. Viorica Dăncilă l-a pus pe Klaus Iohannis într-o situație crâncenă. I-a sucit mâna la spate. Ce poate să facă acum Klaus Iohannis? Să schiaune”, a zis Mircea Badea.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: