Evenimentul Zilei > Social > Badea a găsit ceva dubios despre explozia cazurilor de coronavirus în România
Badea a găsit ceva dubios despre explozia cazurilor de coronavirus în România

Badea a găsit ceva dubios despre explozia cazurilor de coronavirus în România

România a înregistrat joi un număr-record de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar Mircea Badea a comentat acest subiect cu anumite rezerve.

Realizatorul emisiunii „În gura presei” (Antena 3) a contrazis vocile care spuneau că s-a ajuns aici din cauza deciziei CCR, care a declarat neconstituțională măsura izolării și a carantinării.

Badea crede că este imposibil ca respectivele opinii să fie corecte fiindcă „nu era timpul necesar să se și infecteze acei oameni și să fie și depistați”.

„E o nebunie. Nu iese socoteala. Nu e vorba nici de medicină, e vorba de aritmetică.

Câte zile au trecut de când s-a publicat în Monitorul Oficial hotărârea CCR? Câteva.

Presupunând prin absurd că toți cei care au ieșit din spital sunt niște descreierați, niște psihopați care umblă prin mulțimi de oameni ca să-i infecteze, nu era timpul necesar să se și infecteze acei oameni și să fie și depistați, astfel încât să se adauge la numărul de astăzi.

Cine spune asta poate ar fi bine să se ducă la un consult medical de altă specialitate, nu de infecțioase”, a declarat Mircea Badea.

În intervenţia pe care a avut-o în emisiunea „Sinteza zilei” (prezentată de Mihai Gâdea), Bade a subliniat că numărul de cazuri raportat ar crește în anumite momente-cheie, în funcție de anumite interese.

„Legat de numărul acesta de cazuri, care e foarte mare, e ca o coincidență. De fiecare dată când autoritățile au nevoie de niște argumente reale crește numărul de infectări.

E o coincidență asta, sper că am remarcat-o cu toții

Mihai Gâdea: Suspectezi că la momentele-cheie crește numărul de infectări?

Mircea Badea: Nu suspectez, observ asta. La momentele-cheie clar crește numărul de infectări.”

Referitor la numărul-record de cazuri noi de infectare cu coronavirus, preşedintele Klaus Iohannis a susţinut joi, de la ora 13:00, o declaraţie de presă.

Liderul de la Cotroceni a făcut o radiografie a măsurilor luate în România de la primele cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19.

Concluzia lui de final a fost că partidele politice trebuie să lase orgoliile şi că colaboreze pentru a găsi şi lua cele mai bune măsuri în actualul context pandemic.

sursa: antena3.ro

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: