Evenimentul Zilei > Social > Badea a desfiinţat concurenţa Antenelor: „Cretinism absolut.” Miză uriaşă la mijloc
Badea a desfiinţat concurenţa Antenelor: „Cretinism absolut.” Miză uriaşă la mijloc

Badea a desfiinţat concurenţa Antenelor: „Cretinism absolut.” Miză uriaşă la mijloc

Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, a avut o reacţie critică la adresa telespectatorilor din România după emisiunea de duminică cu Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne.

Timp de trei ore, Raed Arafat a răspuns la Antena 3 celor mai importante întrebări legate de pandemia COVID- 19, dar se pare că subiectul nu a fost foarte important pentru unii conaţionali.

Acest aspect l-a deranjat pe Mircea Badea, care nu înţelege de ce un subiect atât de important în toată lumea şi în societatea noastră nu a fost privit cu interes de public.

„Duminică am făcut trei ore de emisiune cu Raed Arafat. Am avut cea mai mare audiență dintre așa zisele posturi de știri. Dar asta se întâmplă frecvent și fără să ai o situație extraordinară.

Dar, prieteni… grosul populației României s-a uitat la emisiuni de divertisment, la unii care se ghiorlăiau și la filme de-un cretinism absolut. Totul în contextul în care ne aflăm și cu Raed Arafat pe care îl întrebam lucruri foarte importante.

Cam așa este populația României – între manelism, miserupism și panică”, a spus Mircea Badea.

Amintim că emisiunea cu Raed Arafat a fost difuzată la o zi distanţă după ce imagini incredibile au fost surprinse în România. Profitând de vremea frumoasă, multe grupuri au ieşit la pădure pentru celebrele grătare. Comportamentul lor n-ar fi fost de blamat dacă în România nu ar fi fost epidemie de Coronavirus, context în care autorităţile au recomandat autoizolarea, evitarea deplasărilor şi respectarea distanţei sociale.

Atitudinea bizară în plină epidemie de Covid-19 nu a fost semnalată doar la noi, ci şi în alte ţări. Inconştienţă, teribilism sau absenteism neuronal sever sinonim cu prostia cruntă? Ce îi determină pe oamenii de pe tot globul să ignore recomandările autorităţilor cu privire la Coronavirus?

Detalii aici: Dezaxatul party Corona!