Evenimentul Zilei > Actualitate > BACTERIILE i-au MÂNCAT carnea și era să moară. Un tânăr de 31 de ani are un sfat prețios – FOTO
BACTERIILE i-au MÂNCAT carnea și era să moară. Un tânăr de 31 de ani are un sfat prețios – FOTO

BACTERIILE i-au MÂNCAT carnea și era să moară. Un tânăr de 31 de ani are un sfat prețios – FOTO

Un bărbat din statul american Kentucky a văzut moartea cu ochii, din cauza unui gest banal, pe care îl facem aproape în fiecare zi. Tânărul în vârstă de 31 de ani a trebuit să fie operat de urgență după ce și-a trosnit degetele, deschizându-și o rană mai veche.

În aprilie 2016, cât timp se afla la serviciu, tehnicianul Antoine Boylston și-a trosnit degtele, fără să se gândească de două ori înainte. Tânărul american nici nu bănuia prin ce chin groaznic urma să treacă. Rana redeschisă a fost infectată cu o bacterie care devorează carnea, fasceita necrozantă, potrivit Daily Mail.

 

 

Gangrena necruțătoare i-a consumat țesuturile de la mână până la cot, făcând ca unul din degetele mici de la mână „să atârne”. Operația salvatoare a medicilor a necesitat transplantul de piele de pe o coapsă pe mâna stângă.
 

Deși operația a reușit să îi salveze mâna, tânărul bărbat are acum doar două degete funcționale.

 

„Doctorii m-au avertizat că mi-aș putea pierde mâna, dar dacă mai așteptam un pic mai mult, aș fi riscat să îmi pierd tot brațul sau chiar să mor. Auzisem de viruși mâncători de carne doar în filme. Nu știam că este o chestie pe care oamenii chiar o pot lua, cu atât mai puțin mi-am dat seama că, de fapt, ce credeam eu că este doar un deget rupt de când mi-am trosnit degetele, era o boală care se răspândea în tot brațul meu. Arăta ca un lucru dintr-un film cu zombie”, a declarat Boylston.

 

Într-adevăr, pozele sunt foarte grafice. Avertizăm că pot avea impact emoțional.

Sursa: Collect/PA Real Life

Sursa: Collect/PA Real Life