Baba Vanga a prezis îmbolnăvirea lui Trump. Iată ce spunea clarvăzătoarea din balcani

Baba Vanga a prezis îmbolnăvirea lui Trump. Iată ce spunea clarvăzătoarea din balcani

BabaVanga, presupusa clarvăzătoare moartă în Bulgaria în 1996 la vârsta de 85 de ani, considerată Nostradamus din Balcani, a prezis îmbolnăvirea lui Donald Trump.

Despre Donald Trump a spus că va avea probleme de sănătate, se va îmbolnăvi de o boală misterioasă care-l va lăsa surd. I se va diagnostica printre altele o tumoră la creier cu simptome de ameţeală şi zumzete în urechi.

Reamintim că Donald Trump a fost confirmat cu Covid-19 pe 2 octombrie, împreună cu soţia sa Malania: Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș și sângele nevinovat va țâșni, a prezis Nostradamus din Balcani, aşa cumeste numită Baba Vanga.

Cine este Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vanghelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica (în Macedonia), în 1911, într-o familie foarte săracă, iar la 12 ani a rămas oarbă. Neputându-şi permite îngrijirile necesare, femeia a rămas oarbă pentru tot restul vieţii şi a început să aibă primele viziuni aproape imediat după orbire. Potrivit celor care cred în ea, Baba Vanga era capabilă să citească gândurile şi să prevadă viitorul, iar faima sa a fost atât de mare încât lideri comunişti bulgari s-au folosit de ea pentru a-şi organiza propria agendă politică.

Ne puteți urmări și pe Google News

În multe cazuri, profeţiile Babei Vanga s-au adeverit parţial. Iată ce a prezis clarvăzătoarea bulgară de-a lungul anilor:

-Încălzirea globală şi tsunamiul din 2004, prevăzut încă din anii ’50. „Regiunile reci vor deveni calde şi vulcanii se vor trezi. O undă gigantică va lovi cu putere coastele şi oraşele vor fi complet scufundate în apă. Totul se va topi ca gheaţa”.

– 11 septembrie (prevăzut în 1989): „Oroare, oroare! Frăţia americană va cădea după ce va fi atacată de păsări de oţel. Lupii vor urla în tufişuri şi va curge sânge nevinovat”.

-Tragedia submarinului Kursk din 2000 (prevăzut în 1989): „La sfârşitul secolului, în august 1999 sau 2000, Kursk se va scufunda în ape şi toată lumea va plânge pentru el”.

-Baba Vanga a prezis asasinarea lui JFK şi spune că lumea se va termina cu războiul din Armaghedon anul acesta. De asemenea, aceasta a prezis şi incendiul de la Notre Dame.

-Alegerea lui Obama: „Al 44-lea preşedinte al Statelor Unite va fi afro-american şi va fi ultimul de acest fel din istoria lor”.

-Primăvra Arabă: „Va fi un mare război islamic, care va începe în 2010 şi va deveni mondial. În Siria arabii vor folosi arme chimice împotriva europenilor”. Mai multe puteţi citi aici: Baba Vanga, profeţiile pentru 2020: Ce spune despre Trump, Putin şi Europa este înfiorător