Evenimentul Zilei > Social > Baba Vanga, previziuni negre despre omenire. Totul s-a adeverit până acum!
Baba Vanga, previziuni negre despre omenire. Totul s-a adeverit până acum!

Baba Vanga, previziuni negre despre omenire. Totul s-a adeverit până acum!

Baba Vanga este o celebră clarvăzătoare care a prezis atacul terorist din 11 septembrie, moartea prințesei Diana, dar și alte evenimente care s-au adeverit în cele din urmă.

Baba Vanga a prezis evenimente cutremurătoare pentru 2020. Astfel, potrivit acesteia, urmează să se întâmple o serie de cutremure puternice în mai multe țări ale lumii, dar și un tsunami care va mătura Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi o bună parte din China, scrie Ranker.

Previziunile cutremurătoare ale Babei Vanga nu se opresc aici: Pentru Europa se anunță un colaaps economic, iar Rusia va fi lovită de un uriaș meteorit.

În plus, ar urma și o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin, liderul Rusiei, iar despre Donald Trump, Baba Vanga spune că ar suferi de o boală gravă, despre care toți urmează să afle în curând.

Baba Vanga este cea care a vorbit despre un război uriaş între creştini şi musulmani în Europa.

„Va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa. Asta va va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria”, spunea clarvăzătoarea nevăzătoare.

„Totul se va topi ca gheața, dar gloria lui Vladimir, gloria Rusiei, sunt singurele lucruri care vor rămâne. Rusia nu numai că va supraviețui, ci va domina lumea”, a mai spus bulgăroaica.
Născută cu numele Vangelia Gushterova, Baba Vanga a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani. Însă, până la moartea ei, își construise deja reputația în țara ei natală, Bulgaria. Ea și-ar fi pierdut vederea după ce-ar fi fost prinsă de o tornadă în copilărie.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.