Evenimentul Zilei > Social > AVORT secret al NADIEI COMĂNECI. Relaţia SECRETĂ cu Ştefan Bănică Jr a ieşit la SUPRAFAŢĂ
AVORT secret al NADIEI COMĂNECI. Relaţia SECRETĂ cu Ştefan Bănică Jr a ieşit la SUPRAFAŢĂ

AVORT secret al NADIEI COMĂNECI. Relaţia SECRETĂ cu Ştefan Bănică Jr a ieşit la SUPRAFAŢĂ

Invitată în emisiunea “La radio cu Andreea Esca”, Nadia Comăneci a vorbit în exclusivitate despre relaţia secretă cu Ştefan Bănică Jr.

Prima întrebare a faimoasei prezentatoare s-a legat direct de relaţia sportivei cu artistul şi de presupusul avort. “Cât e adevăr şi cât e legendă despre prietenia ta cu Nicu Ceauşescu sau cu Ştefan Bănică?”.

Aceasta a dat un răspuns destul de vag, fără a intra prea mult în detalii.

“Am fost prieteni, într-adevăr. Nu făceam nimic ieşit din comun, decât să ieşi cu cineva la un film, la magazin, să te plimbi pe stradă sau să mergi în parc, asta făceam”, a mărturisit Nadia Comăneci.

În dosarele Securităţii ar fi ascunse secretele Nadiei, fuga din ţară înainte de Revoluţie şi relaţia cu Ştefan Bănică. Acolo apar şi două scrisori primite de Nadia de la Ştefan Bănică Jr. din decembrie 1988: “Ce să fac dacă te iubesc? Greşeala e de ambele părţi. Eu sunt nerăbdător şi vreau totul, iar tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu trebuie să rişti, dar de vorbit şi văzut tot se poate”.

În cea de-a două scrisoare artistul menţionează “problema comună”, interpretată că fiind o posibilă sarcină a Nadiei., sau un avort. “Vezi că ţi-am trimis o carte special pentru problema noastră. Scrie acolo tot ce trebuie să faci în fiecare luna. Păcat că e în engleză, dar te descurci tu. Acum e momentul. După 2-3 luni, degeaba, nu se mai poate face nimic. Te iubi“, scrie cancan.ro.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: