Ea, Stormy Daniels, care susţine că a avut o relaţie sexuală cu miliardarul şi că a fost plătită ca să tacă cu 130.000 de dolari şi care a publicat o carte cu amintiri picante despre întâlnirea sa cu preşedintele SUA. În acea carte a ajuns să spună că Trump ''are penisul mic, ca o ciupercuţă''

El, Michael Avenatti, devenit faimos pentru atacurile sale la Trump şi pentru a o fi apărat pe porno star împotriva Casei Albe şi apoi arestat pentru violenţă domestică. Cea care l-a denunţat a fost ex soţia, care prezenta semne de violenţă pe faţă. Dar el respinge acuzaţiile. Acele acuzaţii de violenţe domestice ''Sunt complet false. Eu n-am  fost niciodată violent. Ele sunt fabricate pentru a-mi distruge cariera şi reputaţia. Sunt nişte mişcări politice'', adaugă el.

''Am două fete minunate – a declarat el – n-aş lovi niciodată o femeie. Nu mă voi lăsa intimidat'', a continuat el după ce a fost eliberat din arest, făcând probabil aluzie la Trump şi declarând că are încredere în rezultatele anchetei pe care o desfăşoară forţele de ordine.

Avenatti a asistat-o pe Stormy Daniels într-o cauză de defăimare la adresa preşedintelui Donald Trump, care a fost câştigată de chiriaşul de la Casa Albă, la rândul său asistat de avocatul Michael Cohen. Trump a cerut o daună de 20 de milioane de doalri acuzând-o ca a violat acordul de confidenţialitate de 20 de ori, titrează La Repubblica.

Te-ar putea interesa și: