Evenimentul Zilei > International > Avion din Ucraina, prăbușit în Iran. Defecțiune tehnică sau rachetă? Poziția Kievului. VIDEO
Avion din Ucraina, prăbușit în Iran. Defecțiune tehnică sau rachetă? Poziția Kievului. VIDEO

Avion din Ucraina, prăbușit în Iran. Defecțiune tehnică sau rachetă? Poziția Kievului. VIDEO

Încep să apară primele informații oficiale despre tragedia aviatică din Iran, în care au murit 176 de persoane după prăbușirea unui avion din Ucraina.

Ambasada Ucrainei în Iran a anunțat că, potrivit primelor informații, o defecțiune a motorului, și nu un atac cu rachetă sau un act de terorism, a fost la originea prăbușirii avionului.

Reamintim că un aparat Boeing 737, care pleca din Teheran spre Ucraina, s-a prăbușit la scurt timp după decolare, potrivit agenției ISNA.


Niciun supraviețuitor! Avion din Ucraina, prăbușit cu 170 de persoane. Reacția Boeing


Toți cei 176 de pasageri și membri ai echipajului au murit în urma accidentului, potrivit agențiilor de presă internaționale. Informația a fost confirmată și de televiziunea de stat din Iran.

La scurt timp după accident, compania americană Boeing, confruntată anul trecut cu numeroase probleme la modelele 737 MAX, a anunțat că adună, în prezent, informații tehnice cu privire la acest accident.


Au murit 257 de oameni în accidente aviatice! Ce șanse ai să mori când mergi cu avionul

Probleme mari pentru Boeing. Autoritatea Aviatică Federală din SUA a identificat un nou risc de zbor pentru aeronavele Boeing 737 MaxPublicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: