Într-o nouă prevestire, Carmen Harra a transmis un avertisment oamenilor în legătură cu viitorul apropiat și cu ceea ce se va întâmpla cu noul coronavirus. Ea a arătat că abia peste doi ani, în 2022, situația își va reveni la normal și vom putea să ne relaxăm, după această perioadă foarte dificilă prin care trece omenirea.

Potrivit spuselor prezicătoarei, criza provocată de pandemie va avea un impact foarte mare asupra oamenilor, iar omenirea se va confrunta cu numeroase dezechilibre atât în plan economic, cât și politic, religios etc.

Abia în anul 2022 se va simți o „stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional”, a prezis Carmen Harra.

Clarvăzătoarea susține că această criză sanitară reprezintă „o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă”.

„Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe”, a arătat Carmen Harra, conform ciao.ro.

Ea a mai arătat că oamenii sunt speriați și nu știu cum să reacționeze, pentru că își doresc să revină la normalitate. Acest lucru, revenirea la normalitate, va începe să se vadă abia din primăvara anului viitor, când stara de spirit a oamenilor se va îmbunătăți. Pe de altă parte, Carmen Harra avertizează că virusul va suferi mutații și va reveni în comunitate într-o altă formă.

„Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă!”, spunea Carmen Harra în urmă cu ceva timp.

Loredana Groza, de infarct pe plajă. Ținuta i-a făcut pe bărbații să se întoarcă

Europa se topeste. Unde arde cel mai tare?