Evenimentul Zilei > International > Avem primele imagini de la filmările Beverly Hills 90210.  Video în articol
Avem primele imagini de la filmările Beverly Hills 90210.  Video în articol

Avem primele imagini de la filmările Beverly Hills 90210.  Video în articol

Sunteţi nerăbdători să vedeţi noul sezon al faimosului serial al anilor 90, Beverly Hills 90210? Dacă da, nu mai aveţi prea mult de aşteptat. Sosește pe 7 august.
Actorii au bucurat fanii serialului eliberând din când în când câteva înregistrări din cadrul filmărilor. Videoclipul lansat săptămâna aceasta ne permite în cele din urmă să aflăm mai multe despre viitorul personajelor.
Vedem deja un sărut între Donna și David, revenirea lui Pit și mai ales o scenă în pat între Brandon și Kelly.
Noul sezon va aduce un omagiu lui Luke Perry, care a dispărut cu câteva zile înainte de anunțul oficial al revenirii seriei. „Ne lipseşte foarte mult”, a spus Jason Priestley. „Pentru mine, pentru familia mea și pentru noi toți, facem tot ce putem. Vrem să-i plătim un tribut pentru ceea ce a fost şi nu va fi o exploatare a morții sale”, a mai spus „Brandon”.
Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green și Tori Spelling s-au reunit pentru noua serie BH90210. Actorii joacă pe ei înșiși.  Este o versiune care va  relata din viaţa reală a actorilor începând cu terminarea adolescenţei până la carieră, afaceri, căsătorii, copii… totul în aşa fel încât să redea acea vrajă trăită de toată planeta cu prima serie din  BH90210. Noua serie se va lansa miercuri, 7 august la 9 / 8c pe Fox. Primele imagini le puteţi urmări AICI.