Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 33 de ani. Omul și-a pus capăt zilelor pe autostrada A1 într-un mod care i-a șocat până și pe polițiști.

Trupul neînsuflețit a fost găsit pe prima bandă a drumului de mare viteză, în direcția de mers spre Timișoara. Din primele cercetări făcute de oamenii legii rezultă faptul că bărbatul s-a aruncat în fața mașinilor, nefiind exclusă varianta în care ar fi sărit chiar de pe podul care traversează autostrada și care leaga DN6 de localitatea Sanovita. Polițistii au găsit pe pod încălțamintea bărbatului, dar și câteva sticle.

„Odata ce victima a fost identificata oamenii legii au aflat ca barbatul este din Timisoara astfel ca i-au anuntat familia.Sotia victimei le-a spus politistilor ca se astepta ca sotul ei sa fie gasit mort dupa ce a gasit acasa un bilet de adio. De asemenea inainte sa isi puna capat zilelor si-a sunat sotia.

Politistii au demarat la locul tragediei o ancheta urmand sa se stabileasca clar imprejurarile in care a survenit decesul.Barbatul era tatal a doi copii. Circulatia pe autostrada Lugoj-Timisoara a fost blocata pe sensul spre Timisoara cat timp au fost facute cercetarile de catre politisti”, scre Antena3.

Poliţiştii criminalişti au găsit şi un bilet de adio în care bărbatul spune că este singurul vinovat de gestul său, că a căzut în patima alcoolului şi că era depresiv, dar că îşi cere scuze familiei.