Evenimentul Zilei > Politica > „Autostrada Lugoj-Deva are probleme”. Răzvan Cuc iese la atac: „PNL se laudă cu proiectele noastre”
„Autostrada Lugoj-Deva are probleme”. Răzvan Cuc iese la atac: „PNL se laudă cu proiectele noastre”

„Autostrada Lugoj-Deva are probleme”. Răzvan Cuc iese la atac: „PNL se laudă cu proiectele noastre”

Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva a fost deschis luni, cu restricție de viteză de 80km/h și de tonaj - 7,5 tone. Vestea l-a inflamat pe Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor din partea PSD, etichetat de către Mihai Tudose drept „morman de incompetență". 

Decizia Guvernului PNL, de a deschide lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva îi dă palpitații lui Răzvan Cuc. Fostul ministru a reacționat pe Facebook și acuză executivul condus de către Ludovic Orban că se laudă cu proiectele PSD.

„Ceea ce am spus, s-a adeverit!!! Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva este unul cu probleme. Astăzi este dat în trafic, dar cu restricții.

Când cei de la CNAIR au luat decizia bombă, de a nu deschide tronsonul de autostradă, ba mai mult să rezilieze contractul cu Antreprenorul spaniol, toată lumea a sărit să spună că e o decizie greșită sau că e un moft al meu.

Nu ministrul face recepția lucrărilor de infrastructură, nu ministrul ia decizia rezilierii unui contract comercial, ministrul poate atrage atenția asupra unor neconformități.

Deschiderea traficului cu restricții de viteză și tonaj e și nu e de bun augur. Cei care își sumă această măsură sper că au cântărit cu mare atenție în luarea acestei decizii. Nu se pot juca nici cu sigurantă participanților la trafic și nici nu pot face rabat de la calitate.

Dacă lucrarea era făcută conform condițiilor contractuale nu mai era nevoie de expertize suplimentare, care să reconfirme ceea ce am zis și eu. De ce nu s-au grăbit să o recepționeze? Vă spun eu: pentru că acest lot este cu probleme.

Este totuși de bun augur faptul că cei de la PNL se laudă cu proiectele noastre, ale PSD-ului”, a declarat luni, Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc, făcut praf de CNAIR

Alin Șerbănescu, fost purtător de cuvânt al CNAIR l-a acuzat în repetate rânduri pe Răzvan Cuc de demagogie și incompetență. În octombrie 2019, Șerbănescu a făcut mai multe declarații despre ministrul PSD, în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei.

„În concluzie, pot spune că dl. Răzvan Cuc a dat de multe ori dovadă de umor involuntar, pornit din neștiință și din incapacitatea de a înțelege lucrurile în profunzime. Este și o vorba de-a inginerilor când au de-a face cu genul ăsta de personaje : ‘E imposibil să discuți cu unul care confundă tabla zincată cu tabla înmulțirii'”, a declarat Alin Șerbănescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: