Acest eveniment i-a luat prin surprindere pe şoferii care circulau pe o autostradă din Belarus, în primăvara anului 2013. Pur şi simplu, oamenii s-au trezit cu echipajele de poliţie care îi anunţau că drumul fusese blocat pentru exerciţii de aviaţie.

Oricât li s-a părut de incredibilă această veste, şoferii s-au convins rapid că oamenii legii nu glumeau deloc. În scurt timp mai multe avioane şi elicoptere au aterizat şi au decolat de pe autostradă.

Desigur, aceste condiţii cu totul şi cu totul speciale au atras atenţia, astfel că ineditul eveniment militar a fost preluat de mai multe televiziuni şi publicaţii internaţionale.

Chiar dacă părţile civile afectate nu au înţeles rostul manevrelor, mai-marii armatei din Belarus au explicat că scenariul aceasta, cu aterizare şi decolare de pe autostrada, poate fi folosit în caz de necesitate.

Sursa foto: englishrussia.com

ALTE GALERII CU UNELE DINTRE CELE MAI SPECTACULOASE IMAGINI DIN LUME:

Oricum te-ai uita, MEREU VEZI ALTCEVA. Unele dintre CELE MAI INEDITE IMAGINI din lume au apărut CU AJUTORUL ÎNTÂMPLĂRII l Galeria foto care ÎŢI ZĂPĂCEŞTE OCHII