Femeia căzuse în depresie după ce fiica ei, bolnavă de cancer, a murit la vârsta de 26 de ani. La starea depresivă a femeii au contribuit şi datoriile pe care le avea. Chiar şi aşa, martorii spun că tragedia putea fi evitată, dacă autorităţile acţionau ferm, informează B1 TV.

După mai bine de 30 de ore, autorităţile au decis să aducă o saltea pneumatică din judeţul Argeş. Nu au apucat să o umfle, pentru că femeia a decis să îşi pună capăt zilelor. "Părerea mea e că ori a simțit că pompierii au vrut să întindă salteaua și cred părerea mea e că o fi văzut, nu știu. Pompierii, de când au adus salteaua, puteau să o întindă de 10 ori. N-au întins nimic, au stat, tot au tras de timp", a spus un bărbat aflat la fața locului.
"Nimeni nu a făcut nimic, nici salvarea, absolut nimeni. Au stat să se uite. S-a dus un polițist mai de dimineață sau nu știu când de i-a dat apa. Putea să o prindă când i-a întins să îi dea paharul de apă, punea și mâna pe ea. Dar nici nu i-au interesat", a mai spus un trecător.

De asemenea, echipele de intervenţie sunt acuzate că au pus viaţa în pericol şi altor oameni.

"Nu a existat un perimetru corect stabilit, în tot răstimpul cât am fost eu acolo, aproximativ 30-40 de minute, până am ajuns la negociatori, cât am vorbit cu ei până am plecat, perimetrul nu era securizat, era trafic pe strada repectivă, erau copii pe strada respectivă. Poliția, care era acolo, sprijinea mai degrabă mașinile de poliție decât să se asigure că cetățenii sunt protejați", a mai spus un martor.

 

Te-ar putea interesa și: