Evenimentul Zilei > International > Autorităţile din Belgia AMÂNĂ extrădarea în Franţa a BESTIEI JIHADISTE Salah Abdeslam. Procurorii vor să-l mai interogheze pe islamist
Autorităţile din Belgia AMÂNĂ extrădarea în Franţa a BESTIEI JIHADISTE Salah Abdeslam. Procurorii vor să-l mai interogheze pe islamist

Autorităţile din Belgia AMÂNĂ extrădarea în Franţa a BESTIEI JIHADISTE Salah Abdeslam. Procurorii vor să-l mai interogheze pe islamist

Procurorii din Belgia au decis amânarea extrădării în Franţa a jihadistului Salah Abdeslam, acuzat de implicare în atentatele de la Paris, din noiembrie 2015. El urmează să fie interogat în continuare şi predat autorităţilor franceze peste câteva săptămâni.

Potrivit Mediafax, Adeslam a fost prins şi arestat la Bruxelles în luna martie. Atunci, autorităţile belgiene semnalau intenţia de a-l extrăda în Franţa în doar câteva zile.

Totuşi, în prezent, procurorii belgieni au spus că vor să-l interogheze în continuare, în legătură cu schimb de focuri în care a murit un alt islamist.

"Este vorba de audieri în legătură cu un schimb de focuri cu poliţia", a spus avocatul lui Abdeslam, Sven Mary.

Sursa citată menţionează că Abdeslam ar urma să fie extrădat în ţara vecină peste câteva săptămâni. Presupusul membru al reţelei jihadiste ISISeste acuzat de implicare în atentatele comise la Paris la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.