”Autopsia” Magdalenei Șerban. Pe cine a vrut să ucidă criminala de la metrou. Alexandra, Alina, Iulia?
Editura Evenimentul si Capital

”Autopsia” Magdalenei Șerban. Pe cine a vrut să ucidă criminala de la metrou. Alexandra, Alina, Iulia?

Momentul atacului criminal de la Dristor 1.
Autor: | | 16 Comentarii | 121198 Vizualizari

Motto: Dedicat miilor de ochi care ne privesc fără să clipească. Mergea destul de încet și pare că își căuta locul potrivit pentru a urca în metrou. Trece pe lângă stâlpii de lângă peron și scanează oamenii. Caută pe cineva? La un moment dat o vede. Ce vede? Un om singur, indiferent de sex? Căuta o femeie, oricare? Sau a văzut o fată care i-a amintit de o nălucă din trecut, vreo prietenă din Spania pe care o urăște, pe care vrea să se răzbune?

IMAGINILE CRIMEI de la METROU! Atenţie, URMEAZĂ O FILMARE care vă poate afecta emoţional. UCIGAȘA a fost ARESTATĂ

Se apropie de ea din spate. Femeia e atentă la metroul care vine și nu o bagă în seamă. Mai tărziu avea să-și amintească ochii atacatoarei, o privea fix, cu ură. Și atunci se repede. O împinge o dată, încă o dată, dar femeia reușește să se îndepărteze de marginea peronului. Se apropie un om, apoi altul. Începe să strige că i-au fost furați banii, iar oamenii se urcă în metrou.

ULTIMUL CUVÂNT al fetei ucise la Dristor 1. Atenţie, urmează un MESAJ CU IMPACT EMOŢIONAL

După ce trenul pleacă, se întoarce pe unde a venit. Nu fuge, nu se grăbește, știind că toți martorii aventurii de acum câteva secunde se îndepărtează cu o sută de kilometri la oră. Vorbește la telefon, dar probabil doar se preface.

Bântuie prin stațiile de metrou peste patru ore și apoi scena se repetă. În altă stație o vede. Pe cine vede? O femeie oarecare sau o nălucă din trecut? De data asta reușește să o arunce de pe peron.

CRIMA de la metrou deschide CUTIA PANDOREI. Se cere INTERVENȚIA URGENTĂ a premierului Tudose. Detalii de ULTIMĂ ORĂ!

Dacă n-ar fi o scenă din viața noastră reală, ci o pagină de policier numai bun să-l uiți în plasa pentru bagaje a unui compartiment de tren, cam așa ar arăta paragrafele dedicate Magdalenei Șerban.

De câteva zile tot aflăm amănunte, ba despre ea, ba despre victime și, cel mai groaznic, despre sistemul menit să aibă grijă de noi, dar căruia câte unul îi tot scapă printre degete.

Pe cine a ucis Magdalena?

Totuși o întrebare se încăpățânează să rămână fără răspuns: pe cine a ucis Magdalena? Avem un nume, o vârstă, o biografie tulburătoare pe care să le atașăm impersonalului cuvânt ”victimă”, dar nu știm ce a văzut Magdalena în ea de a simțit nevoia de a o ucide. N-a vrut să le smulgă nimic, vreun ”trofeu”, Poate vom afla mai multe după expertiza psihiatrică la care va fi supusă, deși e posibil ca răspunsul să fie atât de bine încâlcit în mlaștina din mintea femeii de 36 de ani încât nu vom primi un răspuns pe înțelesul nostru, al oamenilor normali.

CRIMA DE LA METROU, semnalul pentru MODERNIZAREA METROREX? Petiția a fost semnată de 20.000 de bucureșteni – Galerie foto

Pe cine a ucis Magdalena? Nu le cunoștea pe cele două femei atacate, nu au avut vreo altercație de moment, pur și simplu s-a apropiat de ele și a vrut să le omoare.

Poate urăște oamenii, poate are o fascinație abjectă legată de trupuri sfârtecate de trenuri și a ales femei singure pentru că par mai vulnerabile. Totuși, un incident relatat la o televiziune, petrecut tocmai în ianuarie 2013 ( poate de aia nu e ușor de crezut, din punctul de vedere al identificării agresoarei de acum aproape 5 ani) aduce un alt posibil motiv în discuție. O femeie a relatat că atunci, fiind gravidă, a fost atacată de o alta ( acum susține că e Magdalena, pe care a văzut-o la televizor după crima de la metrou) care amenința că îi va spinteca burta!

MĂRTURII despre ȘINELE MORȚII! Mecanicul metroului care a trecut peste tânăra de la Dristor 1 a spus TOTUL

Mama femeii însărcinate a intervenit, a avut loc o altercație la sfârșitul căreia atacatoarea a împins-o pe gravidă în șosea, în fața unui autobuz. Incidentul s-a terminat cu bine, dar, chiar nefiind adevărat, adică atacul nu a fost comis și atunci de Magdalena, tot naște întrebarea: pe 12 decembrie, în stațiile de metrou, Magdalena vâna femei, nu pentru că ar fi mai vulnerabile, ci pentru că le ura?

Hermafroditul operat

Am mai vorbit despre postările de o violență ieșită din comun de pe profilul ”Șerban Magdalena”, atribuit arestatei pentru crima de la metrou. Printre multe răutăți și lamentări tipice unei crize, iese în evidență insistența pe o informație: Magdalena se considera un hermafrodit, rămas ”doar” femeie în urma unei operații din copilărie. Se consideră, așadar, femeie dintr-o greșeală medicală și nu naturală. Din aceleași postări vedem că, în mintea ei, de la feminitate i se trag ”necazurile” pe care le-a reclamat atât pe Facebook, cât și la Parchetul Militar Craiova: violuri, intruziuni în viața intimă, obsesia celor din jur de a îi spiona părțile intime.

Dincolo de tentația noastră de a ne distra pe seama elucubrațiilor, din acele postări răzbate destul de clar că posesoarea contului de Facebook ura feminitatea.

DEZAXATA de la metrou. Detaliul suprem, NEȘTIUT nici măcar DE ANCHETATORI

Am citit nu numai toate aceste postări din perioada de criză maximă, 11-17 noiembrie, dar și plângerea făcută de Magdalena împotriva fratelui ei, cadru al Armatei. Scrise relativ corect, fără greșeli mari, dar vădit fantasmagorice. Trei personaje sunt vizate de acestea: fratele, un figurant de filme din Spania și o prietenă.

Actorul se numește Javier Santos Castellano, are 34 de ani și doar o mână de admiratori pe Facebook. El spune că acum ceva timp printre prietenii virtuali s-a numărat și Magdalena, dar că femeia a făcut o obsesie pentru el. Îl acuza că i-a furat poze, că o spionează, i-a abordat ceilalți amici din listă și le-a umplut căsuțele poștale cu mesaje. Omul a ajuns ca, la un moment dat, să anunțe public ca lumea să se ferească de româncă. Acum a aflat de crimă. Poate va da mai multe date despre depresia femeii din timpul anilor petrecuți în Spania.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate