Autobuzul atacat face parte din noul parc al RATC, primăria reușind să achiziționeze până acum 60 din cele 104 autobuze Isuzu din Turcia, în valoare de 100 milioane de lei. Pe imaginile surprinse cu ajutorul aparaturii video din autobuze se vede un grup de 6, cel mai probabil adolescenți, aflați pe trotuar. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, moment în care indivizii aruncă piatra spre autobuz.

Piatra nimerește geamul din spate și îl lovește în plin pe unul dintre călători. Șoferul oprește imediat, dar tinerii agresori o iau la fugă. Sesizați de reprezentanții RATC, polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au început ancheta.

Nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun. Seara trecută, un grup de tineri a aruncat cu ouă într-un alt autobuz care circula pe unul dintre bulevardele principale din Constanța. Primăria Constanța face cunoscut că autobuzele dispun de 8 camere de luat vederi, 6 la interior și 2 la exterior, iar orice incident este înregistrat, înaintat poliției și sancționat conform legii.(Foto capturi imagini video primaria Constanta)

 

Te-ar putea interesa și: