La ultima ediție a celui mai popular show de la Antena 1, Giorgiana Lupu, concurenta care s-a născut în închisoare, i-a surprins total pe jurați, aceasta pregătind un număr de stand-up comedy inspirat din viața sa

Giorgiana Lupu este din Bacău și cu toate că a avut o viață grea, aceasta reușește, cu succes am putea spune, să facă haz de necaz.

Giorgiana Lupu s-a născut în penitenciar și și-a petrecut copilăria într-un centru de plasament, potrivit a1.ro.

Tânăra est campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism! Momentul său de la iUmor i-a impresionat profund pe jurați, iar Mihai Bendeac susține că are șanse mari să câștige sezonul 9 al celebrei emisiuni.

Ionut Rusu, faimosul concurent de la iUmor, a făcut senzație cu un număr care a ridicat România în picioare

Ionuț Rusu și-a făcut din nou apariția pe scena iUmor. Numărul pregătit de comediant a fost cu adevărat excepțional.

Pe scenă au apărut domnii Marcel Vela, Bogdan Despescu și Raed Arafat: „După cum bine știți, situația în acest moment în țară este gravă. De azi reintroducem măsura statului acasă… la altcineva. Am luat la cunoștință faptul că oamenii s-au plictisit să stea la casele lor. E mai lejer din toate punctele de vedere și acasă la altcineva nici nu-ți vine să faci curățenie. Practic va fi un Schimb de mame imobiliar”„.

Raed Arafat a continuat: „Referitor la situația din spitale: ce înseamnă, de fapt, ATI. Este un acronim pentru cei ce nu cred în virus și înseamnă „A, te-ai îmbolnăvit?” Date fiind resursele nelimitate din acest moment din spitale, am hotărât să mai adăugăm trei litere: DLP, finalul fiind ATIDLP (A, Te-ai Îmbolnăvit, Du-te La Privat).