Evenimentul Zilei > Social > Au fost câștigate primele 2 Harley Davidson, încă 3 rămân de acordat în campania Vlad Cazino
Au fost câștigate primele 2 Harley Davidson, încă 3 rămân de acordat în campania Vlad Cazino

Au fost câștigate primele 2 Harley Davidson, încă 3 rămân de acordat în campania Vlad Cazino

Cazinoul online Vlad Cazino a anunțat că la tragerile la sorți săptămânale realizate până acum pe durata actualei campanii promoționale au fost acordate primele 2 motociclete Harley Davidson personalizate de ambasadorii de brand Cătălin Bordea și Micutzu - doi dintre cei mai populari actori de stand-up comedy pe canalele de social media și nu numai. Ultimele 3 motociclete își vor găsi stăpânii la finalul lunii, în cadrul marii extrageri finale. (P)

Primii 2 norocoși jucători de pe platforma de jocuri de cazino online au intrat deja în posesia premiilor, acestea fiind oferite chiar cu participarea lui Cătălin Bordea. Este vorba despre Tiberiu P., din Tg. Mureș, născut în anul 1984 și Florin D. din București, sectorul 4, născut în anul 1991. Primul dintre ei a menționat că, în trecut, cel mai mare câștig al său la cazino a fost de 3000 RON.

Au rămas 3 motociclete Harley Davidson de acordat în campania Vlad Cazino care continuă până pe data de 25 noiembrie 2021. Fiecare dintre aceste motociclete are o valoare de peste 15.000 de euro și vine în plus cu un concept de customizare original realizat de echipa cazinoului online.

La Marea Extragere de la finalul campaniei intră în joc toți cei care au acumulat tichete pe parcursul promoției, deci inclusiv cei care au participat la extragerile săptămânale de până acum.

În prezent, se poate juca în continuare pe platforma vladcazino.ro în campania cu premii diverse, printre care și motociclete Harley Davidson. Participarea este condiționată de optarea formală pentru înscriere în campanie, în contul de client Vlad Cazino.

Ulterior, se acordă câte un tichet (pentru extragerea săptămânală și implicit pentru Marea Extragere) pentru fiecare rulaj de 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo. Se pot acumula mai multe tichete, pentru mai multe șanse de câștig – nu există nicio limită în acest sens.

Cei care s-au înscris deja în campanie și care au deja tichete pot juca în aceste zile pentru a-și suplimenta șansele pentru motocicletele de la legendarul brand american.

De asemenea, oricine se poate înscrie și în aceste ultime momente, pentru a participa la ultima extragere săptămânală (premii în bani și extra avantaje la jocuri din cazinoul online) și la cea finală (3 mari premii constând în motociclete Harley Davidson personalizate de ambasadorii de brand ai Vlad Cazino, actorii de stand-up comedy Cătălin Bordea și Micutzu).

Toate jocurile de tip slot, bingo și mesele din Cazinoul live sunt incluse în această promoție și nu există condiții de mize minime, astfel că toate mizele sunt luate în considerare, atât timp cât sunt plasate cu bani reali.

Premiile de la ultima extragere săptămânală (la fel ca cele de la extragerile săptămânale de până acum) se acordă astfel: 2500 RON pentru locul 1, 1000 RON pentru locurile 2 – 5, 300 RON pentru locurile 6 – 50, 200 rotiri la 20 Super Hot (în browser, pe mobil) pentru locurile 51 – 100 și voucher bingo de 20 RON pentru locurile 101 – 150.

Pe website-ul oficial Vlad Cazino se pot consulta termenii și condițiile campaniei, pentru a afla detalii complete în vederea participării.

Prezenta campanie Vlad Cazino este o nouă premieră în sectorul de marketing de specialitate – prima promoție de acest gen cu premii inedite, constând în motociclete Harley Davidson personalizate de influenceri de top.

De asemenea, este o nouă implicare a actorilor de stand-up comedy în acțiunile Vlad Cazino, căci Cătălin Bordea și Micutzu sunt mereu prezenți în inițiativele cazinoului online, de exemplu în asocierea cu festivalul de muzică UNTOLD.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.