Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în timpul unei petreceri de apartament. 11 persoane au murit într-un accident macabru
Tragedie în timpul unei petreceri de apartament. 11 persoane au murit într-un accident macabru

Tragedie în timpul unei petreceri de apartament. 11 persoane au murit într-un accident macabru

Se pare că prea mulți oameni au pășit pe balcon la o petrecere de ziua de naștere. Terasa a cedat greutății și s-a prăbușit cu tot cu oaspeți.

Incidentul a avut loc în localitatea Bautzen, Germania. Sunt opt răniți ușor și unul grav – acesta este rezultatul amar după o petrecere de aniversare în Saxonia, Bautzen.

În total au fost 11 victime după ce balconul pe care se ținea o petrecere s-a prăbușit. Printre răniți, un copil de 4 ani.

Potrivit poliției, un tânăr de 17 ani și-a sărbătorit ziua de naștere și se pare că a invitat mai mulți oaspeți. Un balcon din lemn la etajul al treilea a fost, de asemenea, folosit ca zonă de petrecere. Dar greutatea oamenilor era evident prea mare pentru balcon: „În balconul de la etajul al treilea a intrat mulți oameni și, sub încărcătura grea, s-a prăbușit”, a declarat vineri dimineață un purtător de cuvânt al poliției.

Balconul se prăbușește în timpul petrecerii de ziua de naștere: oaspeții cad odată cu balconul

Germania. 11 victime după ce balconul pe care se ținea o petrecre s-a prăbușit. Printre răniți, un copil de 4 ani. FOTO: captură bild.de

Potrivit poliției, grupul petrecuse pe balcon, la etajul al treilea al clădirii de apartamente, în jurul orei 20:00, când podeaua de lemn s-a rupt brusc, dintr-o cauză încă inexplicabilă, și s-a prăbușit pe balconul de la etajul al doilea.

Opt ambulanțe și mai multe mașini de patrulare erau în acțiune, iar pompierii s-au deplasat imediat la locul accidentului pentru salvarea răniților. În urma accidentului mai multe persoane au ajuns la spital.

Potrivit poliției, opt persoane cu vârste cuprinse între 4 și 61 de ani au fost răniți ușor, iar un bărbat de 50 de ani a trebuit să fie dus la spital cu răni grave.

Balconul a fost construit ulterior

„Balconul a fost adăugat la clădirea de apartamente după ce a fost construit blocul”, a spus aseară un purtător de cuvânt al poliției. „Cum a ajuns la acest colaps trebuie acum stabilit”.

Tehnicienii legiști și inginerii din domeniu urmează să examineze locul accidentului astăzi. Balconul s-a prăbușit la scurt timp după ora 20:00, joi seara. Inginerii structurali și tehnicienii legiști urmează să clarifice acum cum s-ar fi putut produce accidentul. Potrivit poliției, balconul a fost adăugat la clădirea de apartamente la o dată ulterioară, scrie tz.de/welt.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: