Scandal cu iz sexual într-un muzeu al aviației ! Actorii de filme pentru adulți au reușit să filmeze chiar în interiorul unui avion aflat în muzeu scene fierbinți pentru un film XXX, fără să îi deranjeze nimeni, scrie sport.ro/virale.

Filmarea, care cuprindea scene interzise minorilor, a stârnit revolta părinților care vizitau muzeul împreună cu copiii lor, aceștia fiind nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în avion.

Actorii de filme pentru adulți s-au îmbrăcat în piloți sau stewardese , ei spunându-le reprezentanților muzeului că vor să facă o ședința foto în costume de baie, dar au filmat scene interzise minorilor.

Surse spun că studioul de filme pentru adulți, Banged Air, a achitat suma de 100 de lire Muzeului de Aviație din Coventry pentru a închiria avionul, care a făcut parte din flota Air France.

Managerul muzeului s-a apărat atunci când a izbucnit scandalul, acesta declarând că : ,,Grupul a venit în uniforme de piloți și stewardese, dar asta nu e atât de neobișnuit, țînând cont că unele persoane fac reinterpretari. Dacă știam ce se întâmplă, opream totul imediat. Ne-au păcălit”