După cum puteţi remarca mai jos, Meghan Markle apare într-o fotografie alături de un bucătar. Fosta actriţă a fost fotografiată alături de acest bărbat în turneul ei regal de 10 zile desfăşurat în Africa.

Ducesa de Sussex a fost îmbrăcată casual cu o cămașă albă J.Crew și blugi skinny negri şi pantofi comozi tot negri. Această  ţinută este din turneul pe care l-a făcut alături de Harry şi a mai apărut cu ea la o logodnă pe plaja Monwabisi. Imaginea a fost împărtășită de compania de lux Concierge Cape Town, din Africa de Sud.

Meghan, în vârstă de 38 de ani, este fotografiată alături de Chef Lee, unul dintre bucătarii care i-au preparat mâncarea pe parcursul turneului cu prințul Harry, 35 de ani, și fiul Archie.

O fotografie nevăzută anterior cu Meghan Markle a apărut din turneul ei din Africa în 2019, ducesa stând alături de un bucătar privat

Compania a scris pe site-ul oficial: „Echipa noastră ajutând Familia Regală în călătoria lor din Cape Town. Au avut parte de „servicii private cu bucătar și ospătar. Chef Lee a gătit niște mâncăruri grozave pentru familia regală”.

„Relaxați-vă și permiteți bucătarului nostru să facă toate cumpărăturile, să gătească și să vă servească”, iar poza cu Meghan nu face decât să aducă un plus la prezentarea companiei.

În prezentare, bucătarul devenit celebru deja, scrie:„Este pregătit pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor fiecărui client. Meniurile sunt întocmite pe baza solicitării clientului, orele de masă stabilite chiar de acesta. Gătitul interactiv, degustările de vin și bere,  vă sunt recomandate”.

Fotografiile au apărut pe conciergecapetown – Instagram

Ulterior, Meghan a adăugat un sacou din denim și o centură când s-a alăturat lui Harry pentru o logodnă pe plaja Monwabisi cu Waves for Change

A fost primul turneu regal al bebelușului Archie, care avea cinci luni la vremea respectivă și a ajuns să-l întâlnească pe arhiepiscopul Desmond Tutu după cum puteţi vedea în imaginea de mai jos:

Turul regal al Ducelui și Ducesei lui Sussex a avut loc între 23 septembrie și 2 octombrie anul trecut

Acolo, cuplul regal s-a întâlnit cu membrii organizației Waves for Change, care îi ajută pe antrenorii de surf local să ofere sprijin pentru sănătatea mintală tinerilor vulnerabili.  Turneul a avut loc între 23 septembrie și 2 octombrie şi a inclus vizite în  Africa de Sud, Angola, Malawi și Botswana, potrivit thesun.