Evenimentul Zilei > Sport > Au ajuns la cuțite din cauza afacerilor! Ciprian Marica răspunde acuzațiilor! ”Nu are cum să se rezolve”
Au ajuns la cuțite din cauza afacerilor! Ciprian Marica răspunde acuzațiilor! ”Nu are cum să se rezolve”

Au ajuns la cuțite din cauza afacerilor! Ciprian Marica răspunde acuzațiilor! ”Nu are cum să se rezolve”

Ciprian Marica nu mai tace! Fotbalistul i-a dat replica lui Ilie Năstase după ce l-a acuzat că l-a scos în șuturi din fundația pe care o deține și din mai multe afaceri impresionante. Și-au pierdut prietenia din cauza banilor!

Ciprian Marica nu s-a învățat minte ! Fostbalistul ajunge în tot felul de situații neplăcute. Acesta a ajuns la cuțite cu Ilie Năstase după ce l-a acuzat că l-a dat afară chiar din afacerea sa. Sportivul a mărturisit că fostul tenismen nu a vrut să se implice și că problema nu este așa tragică.

Marica a spus că dorința lui a fost o garanție a proiectului și că nu și-a dorit niciodată să se îmbogățească pe spatele lui Năstase. Acesta a recunoscut că fostul tenismen nu mai este la conducerea fundației, dar a mărturisit că a rămas membru fondator.

Ciprian Marica iese la atac!

„Aș începe cu terenul de 50 de milioane de euro. Vorbim de un teren al statului, nu e proprietatea nimănui. M-am trezit eu de nebun să investesc într-o bază sportivă. Am renovat stadionul de fotbal, facem o academie de tenis. Sport, nu facem nimic altceva. Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase, finul meu, la momentul respectiv avea încredere în mine.

Ilie Năstase

Ilie mi-a spus că nu mai e de acord, i-am spus nu am nicio problemă să facă un „deal” cu oricine altcineva, cu o singură condiție: de a-mi garanta investiția făcută aici. Detaliile înțelegerii nu vreau să le divulg. 10 milioane de lei i-am investit în reabilitarea bazei. Singurul meu obiectiv este să am o oarecare garanție asupra banilor pe care i-am investit. Fundația are niște datorii la mine, pe care mi le-am asumat”, a spus Ciprian Marica.

Fotbalistul își dorește ca situația să fie remediată cu pace, dar fostul tenismen nu pare foarte încântat de idee.

„Eu nu l-am dat afară pe Ilie Năstase din nicio fundație! El e membru fondator, nu l-a scos nimeni. Nu mai e președinte, într-adevăr. Pentru mine, oricum ar fi, eu cedez în situația asta. Nu am niciun scandal, nu e miza terenului, eu vreau doar să fiu „safe” cu investiția pe care am făcut-o! Eu l-am rugat să-l sune pe Ion Țiriac și să-i ceară un avocat. Venise cu o altă persoană care avea alte obiective. Eu am insistat ca Ion Țiriac să-l ajute cu un avocat pe Ilie Năstase. Am discutat, a rămas să se uite pe acte, să ne hotărâm și să ne revedem. Nu are cum să se rezolve decât amiabil”, a m ai spus Ciprian Marica, potrivit RomaniaTV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.